Bétában a Kerbal Space Program

Itt a béta és már nincs messze az űrkutatás szimulátor 1.0-ás verziója sem.

Bétában a Kerbal Space Program

Bétába került a Squad nevű független csapat által fejlesztett Kerbal Space program. A legújabb frissítés, a "Beta Than Ever" ma jelent meg a fejlesztők oldalán, Steamen és a többi digitális platformon is, a meglévő játékosok ingyenesen letölthetik.

A fejlesztők elmondták, hogy ez a játék első bétája, amely nagy lépést jelent a végleges verzió megjelenése felé. "Ez azt jelenti, hogy a célegyenesben vagyunk" - mondta Felipe Falanghe, a fejlesztők vezetője. "Még semmiképp nem vagyunk kész a játékkal, de már van annyira kiforrott, hogy nyugodtan elmondhatjuk, hogy az 1.0-ás verzió már nincs messze."

A játékosok mostantól egy alap űrközponttal kezdenek, melyet az új továbbfejlesztő eszközök segítségével bővíthetnek tovább. A Kerbalok új specializált szakértelmeket kaptak, mint pl. a felsőszintű űrjárművezetés, tudományos adatgyűjtés és űrjármű javítás. Szakértelmeiket tovább is fejleszthetjük, ha küldetésekre visszük őket.

A fejlesztők megkapták a jogokat, hogy az Európai Űrügynökség logóját használják, így autentikusan kinéző ESA küldetéseket is alkothatunk a játékban.

Kapcsolódó híreink:

Karrier móddal gyarapszik a Kerbal Space Program

Valódi NASA küldetés a Kerbal Space Programban

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward