Bemutatkozott a Mi Band 3

A Xiaomi új fitnesz karkötője a bevált recept alapján készült, de több ponton is előrelépést hoz, miközben az ajánlott fogyasztói ár az előző modell árszintjén marad.

Bemutatkozott a Mi Band 3

A Xiaomi 2 éve mutatta be a Mi Band 2-t, és a vállalat akkora sikert ért el a kiegészítővel, hogy folyamatosan ott van még most is a viselhető eszközök piacának élmezőnyében az Apple-lel harcot vívva az első helyért. Most befutott a Mi Band 3, ami egy teljesen új termék lett egyebek mellett nagyobb kijelzővel és jobb vízállósággal.

Galéria megnyitása

A frissen leleplezett készülék esetében először minden bizonnyal az tűnik majd fel az érdeklődőknek, hogy ez már nem sík felületű, hanem szépen domborodik, és egy kicsit nagyobb lett. A megjelenítő 0,78 hüvelykes, és ezúttal is OLED technológiát alkalmaz a panel, a felbontása pedig 128 x 80 képpontos. Elvileg jó a karcállósága a Mi Band 3 felületének, ami el is kél, hiszen erre már nem lehet majd védőfóliát tenni, míg a Mi Band 2-nél ennek semmi akadálya nem volt. A korábbi különleges érintőgomb eltűnt, és a helyére egy besüllyedés került, amit szintén csak meg kell majd érintenie a felhasználónak, szóval nem klasszikus nyomógombbal kell kezelni a terméket.Galéria megnyitása

A Mi Band 3 funkcionalitása is fejlődött, a pontos idő, a lépésszám, a pillanatnyi pulzus és az aktivitás mellett itt már megjelent az időjárással kapcsolatos információ közlése is. De ami az igazán nagy pozitívum, hogy az érdesítéseket is képes megjeleníteni az eszköz. Az üzenetek szövege is olvasható lesz rajta és a hívószámot is kiírja, a hívásokat pedig egy hosszú érintéssel rögtön el is lehet majd utasítani ha szükséges. A pulzusmérésre hasonló szenzort használ az új készüléknél a Xiaomi, mint korábban, de a különböző érzékelőkhöz kapcsolódó algoritmusokon dolgozott a vállalat annak érdekében, hogy még pontosabb eredményekkel szolgáljanak. Ebből kifolyólag a szerkezet hatékonyabban tudja majd felismerni a mozgásformákat, valamint az alvási tevékenységet is.Galéria megnyitása

A Mi Band 3 alapvetően csak Bluetooth 4.2 modullal szolgál majd, ami az okostelefonnal való kapcsolatteremtésre szolgál, azonban opcionálisan számolni lehet egy NFC chippel felvértezett modellel. A szerkezettel ilyen formán már lehet majd fizetni és akár beléptetésnél is munkára fogható majd – de persze az NFC-nek lesz némi felára is. A Mi Band 2 egészen jól bírta a vizet, a Mi Band 3 viszont már vízisportok mellett is minden gond nélkül használható lesz, ugyanis 5 ATM nyomást képes elviselni, ami nagyjából 50 méteres vízmélységet jelent.

Az újdonság fekete, narancssárga és kék szíjjal lesz elérhető gyárilag, de persze egyszerűen lehet majd ezt a részt cserélni, és minden bizonnyal hamarosan igazán széles választék állhat rendelkezésre ilyen szilikon pántokból. Nagyon könnyű a kiegészítő, mindössze 20 grammot nyom az a szíjával együtt, így nem lesz zavaró az egész napos viselete. Az akkumulátor 110 milliamperes kapacitású lett, ami 50%-os előrelépés, de mivel a vas fogyasztása is növekedett, így ez csak az üzemidő szinten tartásra elég. A lítium-polimer telep 20 napig szolgálhatja majd ki egyetlen töltést követően az eszközt.

Galéria megnyitása

A Xiaomi Mi Band 2 jó képességekkel bírt, de az igazán nagy sikert az árának köszönhette. Szerencsére a Mi Band 3 sem okoz csalódást ezen a téren, ugyanis a viselhető kiegészítő 170 jüantól indul Kínában, ami átszámítva pillanatnyilag 26 dolláros összegnek felel meg. Az eszköz a vállalat hazájában június 5-én fog megjelenni. Az NFC chipes változat egy kicsit drágább lesz, és sokat kell rá várni. Ez a modell nagyjából 31 dollár körüli áron fog befutni, de csak szeptemberben tűnik majd fel a boltok polcain.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward