Batman: Arkham Knight - Februárban érkezhet

Biztosat még mindig nem tudunk az Arkham Knight érkeztéről, ám újabb lehetséges időpont merült fel.

Batman: Arkham Knight - Februárban érkezhet

A Batman: Arkham Knight megjelenéséről időről-időre jön egy-egy hír, hol erősebb, hol gyengébb tényekkel alátámasztva egy lehetséges időpontot. Legutóbb például Kevin Conroy, Batman szinkronhangja mondott többet a kelleténél egy interjúban, melyben egy jövő januári megjelenés víziója sejlett fel előttünk. Ez az időpont is megdőlni látszik, bár Kevin nem sokkal lőtt mellé.

Történt ugyanis, hogy egy szemfüles NeoGAF fórumozó kiszúrta a Microsoft Store-on, hogy a Batman: Arkham Knight Xbox One adatlapján egy dátum is olvasható: 2015. február 24. Hivatalos bejelentés továbbra sincs, de jelen cikk írásakor a kérdéses dátumot még mindig nem távolították el a Microsoft oldaláról, sőt, a PC-s változatnál is ez szerepel, úgyhogy megeshet, hogy ez lesz a befutó. Hogy ne érje szó a ház elejét, készítettem egy pillanatképet az adatlapról és tudományos jelölések segítségével kiemeltem a lényeges részt, biztos ami biztos alapon.

Az ígéretek szerint a Batman: Arkham Knight lesz az Arkham sorozat legsötétebb darabja, melyben valószínűleg búcsúztatjuk a Denevérembert. Persze csak egy időre, egy-két év múlva már a rebootokkal játszunk majd. No meg azt se feledjük, hogy nemsokára érkezik a Gotham című sorozat, 2016-ban pedig a Batman v Superman: Dawn of Justice, ami remek játékalapanyagot szolgálathat, ha hozzáértő kezek dolgoznak rajta. A lényeg, hogy jócskán el vagyunk látva Batmannel egy időre, örüljünk ennek, és kerüljük a gothami sötét sikátorokat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward