Az új Intel NUC végre tényleg elég erős lett

Hála az Intel with Radeon Graphics termékeknek. Cserébe persze az árazásnál sem voltak szerények.

Az új Intel NUC végre tényleg elég erős lett

Az Intel az új processzor+GPU kombóival együtt bemutatta a legújabb NUC mini-PC-jét is, ráadásul egyből kétféle változatban. Az 1000 dolláros az új termékcsalád legerősebb példányát használja fel, tehát elvileg még tuningolható is (bár nem biztos, hogy érdemes ekkorka hűtéssel), a másik pedig (800 dollárért) a gyengébb grafikus vezérlővel száll ringbe, hogy beférjen 65W-ba.

Galéria megnyitása

Az új generációs NUC-ok a Hades Canyon fantázianevet kapták, és nagyon komoly előrelépést jelentenek a Skull Canyonhoz képest. Az Intel eddig mindig csak a saját integrált grafikus vezérlőit használta, amiket a Radeonok megesznek reggelire, úgyhogy most először mondhatjuk el, hogy tényleg sikerült apró testbe egész komoly erőt bepréselni. A kasztni egy picit nagyobb lett az elődéhez képest, de szükség is van rá egyrészt a hőtermelés, másrészt a csatlakozók garmadája miatt.

Galéria megnyitása

A Hades Canyon ugyanis fel van szerelve mindennel, amire csak szükségünk lehet. USB 3.1 Gen2, Thunderbolt 3, gigabites ethernet (kettő is, de van a házban ac-s WiFi is), HDMI és DisplayPort csatlakozók, még felsorolni is nehéz a teljes listát. Az Intel processzor integrált grafikus vezérlője alvó állapotban van, minden kimenet a Radeonra csatlakozik (így van FreeSync támogatás is), de szükség esetén a HD Graphics funkciói használhatóak (QuickSync például).

Galéria megnyitása

Két M.2-es SSD-nek van hely a pici házban, amik akár RAID tömbbe is rendezhetőek. A ház tetején lévő ábra világít, de aki akarja, ki is kapcsolhatja, így nem kell, hogy a sötétben beragyogja a szobát. Az Intel három év garanciát vállal az új NUC-okra, amik háttértárak és memóriamodulok nélkül jönnek, ezeket még rá kell számolnunk az árra.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward