Az Nvidia támogatni fogja az Adaptive-Synces / FreeSynces monitorokat

Az még nem tiszta, hogy mindet, vagy csak egy részüket, de már ez is óriási előrelépés.

Az Nvidia támogatni fogja az Adaptive-Synces / FreeSynces monitorokat

Az RTX 2060 bemutatkozása mellett a CES-en a legfontosabb bejelentése Jensennek, hogy érkezik az Adaptive-Sync támogatás a GeForce-okhoz! Persze vigyázott, hogy azt, hogy FreeSync véletlenül se mondja ki, és rágódott egy kicsit azon, hogy hát ezek azért nem olyan jó monitorok, mint a G-Syncesek, de ha kicsit foghúzósan is jött, ez egy nagyon pozitív bejelentés, aminek hála az aktuális és leendő GeForce tulajok is jóval szélesebb monitorkínálatból válogathatnak (plusz ne feledjük, hogy érkeznek az Adaptive-Sync-es TV-k is).

Galéria megnyitása

Hogy pontosan mennyivel szélesebből, azt egyelőre nem tudjuk, mert kicsit kétértelmű volt a bejelentés. A lényeg az, hogy jelenleg nagyüzemben tesztelik a monitorokat a cégnél, és kiemeltek párat, ami megugorja azt a minőségi szintet, amit ők elvárnak. A lista a képen látható és egyértelműen az Acer és az Asus uralja, de ez annyira nem meglepő, ismerve a gamer monitorok piacát. A kérdés csak annyi, hogy minden Adaptive-Synces monitort támogatni fognak majd a GeForce-ok, vagy driverből korlátozzák majd a kínálatot azokra, amik a tesztjeik alapján megütik a kívánt szintet. (UPDATE: minden monitoron menni fog, a lista csak ajánlás.) A tesztek jelenleg is futnak, úgyhogy szinte biztos, hogy idővel felkerül a listára pár Samsung és LG monitor is, a GeForce eszközillesztő pedig, ami aktiválja az új funkciót, január 15-én érkezik az új RTX-ekkel.

Galéria megnyitása

Egy kicsit a G-Sync-kel is terítékre került az előadáson ez után, de kb. csak kiemelték az eddig is ismert előnyeit, és megtudhattuk, hogy amit eddig nem hivatalosan G-Sync HDR-nek hívtak, az mostantól G-Sync Ultimate. Ez hajtja meg azokat a közel 1 millió forintba kerülő monitorokat, amiket felszereltek minden földi jóval, kezdve a 384 zónás háttérvilágítással.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap