Az IFA keretében jöhet az EMUI 9.0

Az IFA keretében jöhet az EMUI 9.0

A Huawei kapcsán már korábban szó volt arról, hogy mely okostelefonokat frissítheti első körben az Android Pie operációs rendszerre. Most pedig már hivatalos információnk van arról, hogy mikor leplezi majd le azt a grafikus felhasználói felületet a vállalat, ami az Android 9.0-val karöltve érkezik.

A Huawei az augusztus 31. és szeptember 5. között megrendezésre kerülő IFA 2018 szórakoztatóelektronikai kiállításon fogja bemutatni az Emotion UI-nak a legfrissebb kiadását, ami a verziószámot tekintve hozzá lesz igazítva az Androidhoz. A Google operációs rendszerének az újításait mostanra már megismerhettük, arról viszont egyelőre semmilyen információnk nincs, hogy a Huawei szakemberei milyen extrákkal tervezik megtoldani az Androidot az EMUI 9.0 révén. A kínai alakulat az elmúlt időszakban több olyan eljárást is bemutatott, ami különböző optimalizálások bevezetésével próbál jobb teljesítményt és/vagy hatékonyságot kicsikarni a hardverekből, szóval elképzelhető, hogy az új Emotion UI esetében is ez lesz majd az egyik fő csapásirány. És mivel a Google jelentősen átszabta az Android kezelési metódusát, így minden bizonnyal a Huawei is nagy figyelmet fog szentelni az új grafikus felületre és a gesztusokon alapuló vezérlésre, az így kialakuló új lehetőségekre.

Galéria megnyitása
Huawei P20 és P20 Pro

Arra is fény derült az EMUI 9.0 debütálásának az időpontján túl, hogy a frissítésre váró okostelefonok milyen ütemben következnek majd egymás után a sorban. Elsőként a tavasszal befutott Huawei P20 modellek fogják megkapni az Android Pie-t az Emotion UI 9.0-val. Ezt követően kerülnek majd sorra a Huawei Mate termékcsalád érintett tagjai, vagyis a felsőkategóriás Mate 10 (és Mate RS) modellek. Majd a későbbiekben jöhetnek a Kirin 970 rendszerchippel szerelt Honor okostelefonok, így például a Honor 10 és a Honor View 10 (V10).

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap