Shop menü

A FINAL FANTASY XIV FAN FEST ESEMÉNYEN BEJELENTETTÉK AZ XBOXOS VÁLTOZATOT

Más kooperációk és további kiegészítők is érkeznek a népszerű MMORPG-hez.
Török Roland
Török Roland
A Final Fantasy XIV Fan Fest eseményen bejelentették az Xboxos változatot

Lezajlott a Final Fantasy XIV Fan Fest 2023 Las Vegasban, ami egy hatalmas, csak az MMORPG FF játéknak létrehozott esemény. Mivel a játék elképesztő népszerűségnek örvend, és még a Valve vezére, Gabe Newell is nagy rajongója a címnek, ezért hatalmas tömeg gyűlt össze a helyszínen, hogy részt vegyenek a nekik szánt ünnepségen. 

Az első napi keynote-on érdekes bejelentések történtek a játék jövőjét illetően, ezekből fogunk most szemezgetni. 

Azt már az elején megtudhattuk, hogy a következő kiegészítő a Dawntrail 2024 nyarán fog megérkezni. Szeretnék, hogy hamarabb megjelenjen, de egyelőre csak a jövő nyarat tudják ígérni nekünk. Az új trópusi területen a felfedezés lesz a fő tematika, amihez természetesen új város és egyéb területek tartoznak majd. A szintezés 90-ről 100-ra fog nőni, amit természetesen az új dungenokkal, munkákkal, mellékküldetésekkel fogunk tudni elérni. Frissül majd a PVP, a dungeon és az Alliance Raid is.  

Egy rövid trailer is jött hozzá: 

A játék a jövőben grafikai vérfrissítésen fog keresztülmenni, így a karakterek és a környezet is jobban fog majd kinézni.  Az eseményen bejelentették az új FFXIV kooperációkat is, elsőként a Fall Guys jön. 

Ez viszont nem minden, ugyanis az FFXIV-be érkezik majd egy Fall Guys játék, ami egyelőre még csak készülő fázisban van, de a játékosok a saját karakterükkel fognak majd tudni részt venni a versenyeken. A keynote esemény végén pedig jött a nagy meglepetés. Phil Spencer felsétált a színpadra és bejelentésre került a régóta várt Xbox-os verzió. 

Ezzel a Final Fantasy XIV jövő tavasszal végre megérkezhet a Microsoft konzoljára, így végre az Xbox játékosok is csatlakozhatnak a hatalmas közösséghez. Ehhez pedig a minden platformon elérhető, frissülő ingyenes próbalehetőség is párosul, aminek segítségével a játékosok 70. szintre fejlődhetnek majd fel, időkorlát nélküli játék mellett. 

A Microsoft és a Square Enix közelebbi kapcsolatba lép, így innentől kezdve sokkal több játékuk fog majd Xbox-ra is megérkezni.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére