Shop menü

AZ ASUS IS KÉSZÍT OLYAN GAMER MONITORT, AMI KÉTFÉLE FELBONTÁST ÉS KÉTFÉLE MAXIMÁLIS KÉPFRISSÍTÉSI RÁTÁT TÁMOGAT

Noha az ASUS illetékesei azt állítják, ez az első olyan monitor, ami dupla üzemmódot kínál, technikailag azonban lemaradtak az első helyről, hiszen az LG beelőzte őket a minap.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Az ASUS is készít olyan gamer monitort, ami kétféle felbontást és kétféle maximális képfrissítési rátát támogat

Az LG éppen a minap rukkolt elő a világ első olyan gamer monitorjával, ami lehetőséget biztosít a felhasználónak, hogy kétféle üzemmód közül válasszon: vagy 1080p-s felbontás és 480 Hz-es maximális képfrissítési ráta, vagy pedig 2160p-s felbontás és 240 Hz-es maximális képfrissítési ráta elérésére van mód. Az ASUS most egy hasonló funkcionalitású RoG sorozatú monitorral rukkolt elő a PG32UCDP formájában, ami a hírünk borítóképén látható PG32CDM modellhez hasonló dizájnnal érkezik.

A RoG sorozat legfrissebb tagja ugyanúgy OLED alapokra építkezik, mint az LG 32GS95UE, ennek megfelelően hasonló paraméterekre számíthatunk az ASUS újdonságánál, hiszen a két termék jó eséllyel ugyanarra a panelre épül. Ez persze majd csak később nyerhet megerősítést, addig annyi biztos, hogy a RoG PG32UCDP fedélzetén is kétféle üzemmód érhető el: az ultra-gyors 1080p-s 480 Hz-es, valamint az UHD alapú 240 Hz-es.

Az ASUS újdonságánál jó eséllyel ugyanúgy gombnyomásra lehet váltani a két mód között, mint az LG-nél, így mind a sztori-központú, mind pedig a gyors mozgásokkal megspékelt FPS játékok kiváló felhasználói élmény mellett játszhatóak. A PG32UCDP egy 32 hüvelykes képátlójú OLED panel köré épülhet, méghozzá vékony kávával, remekül testreszabható állvánnyal, illetve RGB LED fényekkel megfűszerezve. Nincs kizárva, hogy a PG32UCDM-hez hasonlóan ez a modell is kap beépített KVM Switch funkciót és passzív hűtést is, de ezt egyelőre hivatalosan még nem erősítették meg.

A RoG PG32UCDP várhatóan 2024 folyamán jelenhet meg kereskedelmi forgalomban, a januári CES alkalmával pedig bővebb információ is megjelenhet vele kapcsolatban.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére