ASUS ROG Orion for Consoles: headset és audiokonzol egy csomagban

A PC mellett Mac gépekkel és Microsoft Xbox 360, valamint Sony PlayStation 3 játékkonzolokkal is használható a szett.

ASUS ROG Orion for Consoles: headset és audiokonzol egy csomagban

Az ASUS bejelentette az Orion for Consoles nevű csomagot, amely egy, a ma legnépszerűbb játékkonzolokhoz és számítógépekhez optimalizált headsetből és audiokonzolból áll.

A Republic of Gamers (RoG) Orion headsetcsaládjának legújabb tagja, az Orion for Consoles fejhallgatóban nagy teljesítményű, 50 mm-es neodímium mágneses hangszórók találhatóak. A jó minőségű, puha bőrrel bevont, zajszigetelő, 100 mm-es fülpárnákkal ellátott, mindössze 268 g súlyú headset kényelmesen viselhető a leghosszabb játékmenetek közben is. A ROG laborjaiban végzett alapos tesztelés eredménye egy finoman kiegyensúlyozott szorítóerejű fejpánt lett, amely határozottan, de kényelmesen tartja az Orion headsetet a helyén. Az egyetlen kézmozdulattal visszatolható mikrofonnal remekül adhatók ki a parancsok és lehet beszélgetni, a kábelbe beépített vezérlőeszközökkel pedig villámgyorsan lehet állítani a hangerőt vagy elnémítani a mikrofont.

Az Orion for Consoles a ROG Spitfire II típusú, ENC-funkciót és az Orion headsethez hangolt fejhallgató-erősítőt tartalmazó audiokonzollal együtt érkezik. Az energiával USB-ről ellátott kis "varázsdobozban" található egy beépített mikrofon is, amely aktívan észleli és ellensúlyozza az olyan környezeti zajokat, mint például a beszéd vagy a gépelés, hogy a csapattársakat ne zavarják a játékost körülvevő zajok (a Spitfire II-ben alkalmazott ENC-technológia a környezeti zajok 90 százalékát képes kiszűrni). A Spitfire II-be egy fejhallgató-erősítő is került.

A ROG Orion for Consoles-ban minden megtalálható, ami a játékhoz szükséges. A mellékelt RCA-elosztó és USB-kábelekkel azonnal csatlakoztatható a legtöbb játékkonzolhoz és számítógéphez, a mellékelt, 2,5 milliméteres jack-kábellel pedig az Xbox-játékosok köthetik vezérlőiket a Spitfire II-höz, hogy a headset mikrofonján keresztül beszélgethessenek. A Microsoft Xbox 360 és Sony PlayStation 3 játékkonzolokhoz, PC-khez és Apple Mac számítógépekhez tervezett eszköz a dobozból kivéve azonnal használható – nincs szükség illesztőprogramokra.

A minőségi anyagok és az átgondolt kialakítás garantálja, hogy az Orion for Consoles a legigényesebb játékosoknak is megfeleljen. A headset fonott kábelét megerősítették a tartósság érdekében, a hossza pedig 2,5 méter, amit a Spitfire II saját 1,5 méternyi kábele még tovább növel, így nem vagyunk röghöz kötve a használat során.

A ROG Orion for Consoles hazai elérhetősége szeptember végére várható, az ajánlott bruttó végfelhasználói ár 34 990 Ft.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward