Animét kap a Cyberpunk 2077

Animét kap a Cyberpunk 2077

A CD Projekt RED a Night City Wire esemény keretein belül mutatta be kicsit jobban a Cyberpunk 2077-tel kapcsolatos terveit. Mivel annak idején a Netflix The Witcher sorozatából mindkét vállalat nagyot profitált, így adott volt a lehetőség, hogy ismét dolgozzanak valami közös projekten.

A Night City Wire eseményen be is jelentették, hogy készül a Cyberpunk: Edgerunners, aminek a készítését egy tehetséges japán stúdióra, a Triggerre bízták. A CDProjekt RED részéről Saya Elder vállalta magára animációs sorozat produceri szerepét, aki a videóban elmondta, hogy a csapatban rengetegen anime fanatikus található, így mindannyiuk nagy álmuk válik most valóra, hogy rajzfilmes adaptációt kap a játékuk.

A 10 részes Cyberpunk Edgerunners egy önálló történet lesz, ami nem fog közvetlenül a játékhoz kapcsolódni.

A 10 éves Trigger szerint a sorozatukat úgy készítik majd el, hogy olyanok is élvezni tudják, akik nem ismerik a játékot, így majd beleszerethetnek a Cyberpunk 2077 világába.

A Studio Trigger többek között olyan sikeres animéket készített már, mint a Kill la Kill, Little Witch Academia vagy a Darling in the Franxx, de ők készítették az Indivisible átvezető videóit is. A stúdió munkáit ismerve nagyon látványos produkciót fogunk kapni, izgalmas csatajelenetekkel, lebilincselő történettel és hangulatos zenékkel. Mivel a japán anime ipar egyik top csapatáról beszélünk, a minőséggel biztosan nem lesz majd baj.

A sorozat várhatóan 2022-ben érkezik Netflixre.

A GOG.com főoldalán jelenleg ingyenesen beszerezhetőek a Cyberpunk 2077 extrái, így például poszterek, háttérképek és koncepciós rajzok. Erről sem érdemes lemaradni.

Az elvárások nagyon-nagyok az új játék körül, nem véletlenül halasztották el a megjelenését november végére, szeretnék tovább csiszolni a jelenlegi generációs konzol portokat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap