Androidos táblákra is jön a Microsoft Office szoftvercsomag

Rövidesen az androidos táblákon is ki lehet majd aknázni a Microsoft Office-ban rejlő lehetőségeket.

Androidos táblákra is jön a Microsoft Office szoftvercsomag

A Microsoft Office névre keresztelt irodai szoftvercsomagja már egy ideje elérhető Androidra, de egyelőre még csak okostelefonokon lehet használni. A legfrissebb értesülések alapján azonban már a táblákhoz készített kiadásra sem kell sokat várni, legalábbis erre utal az a tény, hogy a Microsoft bétatesztelőket keres, akik kipróbálhatják az alkalmazásokat, tapasztalataikkal pedig segíthetik az esetleges hibák javítását. A friss információt a The Verge szellőztette meg.

A dolgok jelenlegi állása szerint rövidesen lehet jelentkezni bétatesztelőnek – természetesen nem csak otthoni, hanem üzleti felhasználók is részt vehetnek a programban. A jelentkezéshez ide kell ellátogatni, igaz, jelenleg nem lehet feliratkozni tesztre, de a leírás szerint napokon belül változni fog a helyzet, így később érdemes lehet újra próbálkozni.

Arról persze nincs információ az említett weboldalon, hogy az Office for Android táblákra készült kiadásával kapcsolatban nagyjából mire lehet számítani, csak annyi derül ki, hogy az Office fejlesztőcsapat tesztelőket keres a kiadás előtti béta szoftverekhez.

A The Verge informátorai szerint az Office for Android táblabarát változata még idén megjelenhet, jóval a Modern UI felhasználói kezelőfelülettel ellátott windowsos változat előtt, ami egyébként 2015 elején mutatkozhat be. Az iOS alapú eszközök tulajdonosai már most is elérhetik az Office for iOS appot táblákra, illetve okostelefonokra – a szóban forgó alkalmazás március óta használható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward