Androidos alkalmazások immár Mac OS X alatt is

A BlueStacks App Player béta változata már nem csak Windowsra, hanem Mac OS X-re is elérhető.

Androidos alkalmazások immár Mac OS X alatt is

A BlueStacks neve bizonyára már sokak számára ismerősen csenghet: ez az a vállalat, aki speciális szoftverével lehetővé teszi, hogy Windows alatt, illetve most már Mac OS X alatt is futtathassuk kedvenc Androidra írt alkalmazásainkat. A szoftver az androidos alkalmazások többségét támogatja, így jó esély van rá, hogy kedvenc alkalmazásunkat elindíthatjuk vele Windows vagy Mac OS X alatt.

A windowsos béta kiadást már régóta elérhető, így a többség, akit érdekelt, már ki is próbálhatta azt. A Mac OS X-re írt kiadás - amely ugyancsak béta változatban érhető el - funkcionalitás tekintetében megegyezik windowsos társával, ami a macesek számára jó hír. Az azért mindenképpen fura, hogy ezzel egy időben az iOS-re készített mobil alkalmazások natív futtatására nincs mód, pedig erre is lenne igény, méghozzá nem is kicsi. De ez már más kérdés.

 

Arról egyelőre nincs hír, hogy a maces és a windowsos változatok végleges kiadásai mikor válnak elérhetővé. Addig is érdemes kipróbálni a béta kiadásokat, amelyek 750 000 andriodos alkalmazást támogatnak, azaz gyártójuk szerint az összes androidos mobil szoftver futtatható velük, méghozzá remek sebesség mellett.

A maces, illetve windowsos BlueStacks App Player letöltéséhez ide kell ellátogatni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward