Akció, jazz és vígjátékok - Heti mozipremierek

Itt a Támadás a Fehér Ház ellen 3. - A védangyal bukása, három vígjáték érkezésének is örülhetünk a héten és Miles Davis rajongói sem fognak unatkozni.

Akció, jazz és vígjátékok - Heti mozipremierek

Bár a Támadás a Fehér Ház ellen széria eddig megjelent részei jellemzően igen gyenge kritikákat kaptak, a kasszáknál hozták az elvárható kötelezőt, így egy percig sem volt kérdéses, hogy a sorozat trilógiává fog bővülni. A harmadik, az A védangyal bukása alcímet viselő epizódban Mike Banninget egy, az USA elnöke elleni merénylettel vádolják, ezért úgy dönt, hogy kerül amibe kerül, de tisztára mossa besározódott nevét.

Ha jobb szeretjük a zenés életrajzi filmeket, akkor a Miles Davis: Birth of the Cool-ra okvetlenül érdemes lesz vetnünk egy pillantást. Ez a jazztörténelem egyik legnagyobb hatású alakjának életébe enged bepillantást.

A vígjátékok rajongói három alkotás közül választhatnak majd. Az Az amerikai birodalom bukásában egy futárként dolgozó filozófiaprofesszor egy rablás során hirtelen indíttatástól vezérelve felkap két pénzeszsákot, és eliszkol. Amikor azonban ráébred arra, hogy frissen szerzett vagyona több bajt hoz, mint hasznot, már késő: rendőrök mellett a maffia tagjai is üldözik, és csak egy örömlányban, illetve egy marcona motorosban bízhat.

Az Újrakezdők ezzel szemben egy tönkrement házasság utóéletére fókuszál. A munkamániás Peter és a nyugalomra vágyó Helle ötven év után mennek szét, ergo egyiküknek sem egyszerű új társat találni.

Galéria megnyitása

Míg a Raoul Taburinban a címszereplő biciklikereskedő gondosan titkolja, hogy a kerékpárok használata közel megoldhatatlan kihívás a számára.

Felsorolásunk az Egy herceg és egy fél zárja. Ana Lungu drámájában a közös albérleten osztozó, szoros kapcsolatban álló Iris, Marius és István életét fenekestül felforgatja, hogy nő egy íróval kezd el randevúzni.

 

A heti mozipremierek az alábbiak:

 

Augusztus 29.

  • Támadás a Fehér Ház ellen 3. - A védangyal bukása
  • Miles Davis: Birth of the Cool
  • Az amerikai birodalom bukása
  • Újrakezdők
  • Raoul Taburin
  • Egy herceg és egy fél

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap