Ajándékozz Netflixet karácsonyra, születésnapra

Hazánkba is érkezik a Netflix ajándékkártyás rendszere, így már bankkártya nélkül is használható lesz a streaming szolgáltatás.

Ajándékozz Netflixet karácsonyra, születésnapra

A Netflix egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban, és a vállalat úgy látta, hogy a felhasználók igényt tartanak az ajándékkártyás használati módra. Éppen ezért határozott úgy a vállalat, hogy még az ünnepi időszakot megelőzően bevezeti ezt a rendszert Magyarországon is.

A Netflix napjainkban már egy olyan tartalomkínálatot biztosít, amiben lényegében bárki találhat magának érdekességet. A filmektől a dokumentum tartalmakon át a sorozatokig van minden. Szinkronos tartalmakban ugyan még nem feltétlenül áll a helyzet magaslatán, de a cég azért is próbál tenni, hogy ne csak felirattal legyenek élvezhetőek a videók. A legfrissebb adatok szerint globálisan már 195 millió fizető felhasználóval rendelkezik a Netflix, és a cég minden bizonnyal abban bízik, hogy az ajándékkártyás rendszer bevezetésével itthon újabb ügyfelekre tehet szert.

Napjainkban a streaming szolgáltatások ajándékutalványai olyanok, mint korábban a könyvutalványok voltak – véli a Netflix. És valószínűleg szinte bárki örömét tudja lelni egy ajándék Netflix előfizetésben, főleg akkor, ha olyan televízióval rendelkezik, ami támogatja azt, és így még jobb élményt nyújt a szolgáltatás. A most bejelentett ajándékkártyák fix összegűek lettek, és három opcióból lehet választani: 5000 forint a legolcsóbb, 10 ezer forint a középső opció, és 15 ezer forint pedig a legdrágább.

Galéria megnyitása

„A felhasználói igényekre reagálva mostantól egyre több helyen találkozhatunk majd a boltokban a Netflix ajándékkártyáival, melyekkel meglephetjük magunkat, barátainkat, vagy a családtagokat, és akár készpénzzel is fizethetünk.” – emelte ki a Netflix.

A meglévő előfizetések mellett is könnyedén lehet használni az ajándékkártyát, hiszen ilyenkor egész egyszerűen az utalvány keretösszegének kimerítéséig nem lesz terhelve a regisztrációhoz használt bankkártya. Az új előfizetők okostelefonon és böngészőn keresztül egyaránt aktiválhatják majd a Netflix ajándékkártyát, a meglévő előfizetőknek viszont csak a weben lehet ezt megtenni.

Az ajándékkártya összegét a Netlfix meglévő díjcsomagjaira lehet elhasználni. A legolcsóbb előfizetés 2490 forint, a köztes megoldás 3190 forint, a legdrágább pedig 3990 forintba kerül. Tehát az alap opciót választva a legolcsóbb ajándékkártyával is legalább 2 hónapig nézhető a streaming szolgáltatás kínálata, viszont itt azért a minőségben még erős kompromisszumot kell kötni, szóval inkább a nagyobb csomagok azok, amik igazi élményt nyújtanak. Jó hír, hogy itt napi elszámolással megy az egyenleg „felélése”, szóval nem kell attól tartani, hogy nem lesz rendesen kihasználva az egyenleg.

Galéria megnyitása

A Netflix ajándékutalvány még akár azok számára is egy jó opció lehet, akik nem szívesen adják mag az online szolgáltatásoknál a bankkártyájuk adatait. Hiszen eddig kizárólag a kártyaadatokat beírva lehetett elérni a szolgáltatást, ettől kezdve viszont más lesz a helyzet.

A kártya hátulján lekaparható azonosítókód megadásával is lehet majd használni a Netflixet. Így attól sem kell tartani, hogy az előfizetés aktív marad, és nagyobb összeget terhel a kártyára, mint amennyit a felhasználó a szolgáltatásra szán. Tudatosabban nyomon követhető az előfizetésre költött pénzösszeg. Az újfajta ajándékkártyákat online és sok üzletben lehet majd megvásárolni, de ezekbe fokozatosan fog eljutni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap