A WoW producere elnézést kér a WoD kezdeti problémái miatt

A szerverekre gyúrnak, hogy lenyomhassák a sorokat, az előfizetők 5 napot kapnak ajándékba.

A WoW producere elnézést kér a WoD kezdeti problémái miatt

A World of Warcraft producere, J. Allen Brack a játék hivatalos fórumán elnézést kért a Warlords of Draenor indulása körüli problémák miatt és bejelentette, hogy az indulás napján aktív előfizetők a technikai problémák miatt szenvedéseikért kárpótlásként öt napot kapnak ajándékba.

A hosszú sorok, DC-k és a Garrison rendszerrel kapcsolatos bugok sok játékos életét megkeserítették, és Brack is elismerte, hogy nem ez volt a játék történetének legsimább indulása.

"Tudom, mennyire várta már mindenki ezt a kiegészítőt, és mire bejutottatok és végre felhőtlenül szórakozhattatok, akkor a kommentek már arra utaltak, hogy eddig ez az egyik legjobb kiegészítőnk. A tartalmak minősége azonban nem ment fel minket az alól, hogy minőségen aluli élmény nyújtottunk az induláskor, és ezért elnézést kérek".

"A kiegészítő első két napja nem volt jó élmény, sokan hosszú sorokkal és komoly problémákkal szembesültek a játék során. Éjt nappallá téve dolgoztunk, hogy felderítsük a problémák okát és megoldjuk őket, és szerencsére szombaton már kezdtek jobban menni a dolgok. Bár milliók jutottak be és tudtak végre játszani a hétvégén, mi több, sokuk már el is érte a 100. szintet, mások, különösen a legtömöttebb szervereken játszók, igen hosszú sorokba futottak."

"A probléma megoldása érdekében kibővítettük új instance technológiánkat, hogy szombaton csökkentsük a sorokat, majd tovább mozdítjuk a folyamatot annak érdekében, hogy újra megnöveljük a szerverek kapacitását. Ennek eredményeképpen a szerverek az indulás előtti terhelés kétszeresével is meg tudnak birkózni, ami ha nem is szüntetni meg teljesen a sorokat, de drasztikusan csökkenti a várakozási időt."

"Mivel az első pár nap során sokaknak problémát okozott a játék, ezért öt nap extra időt adunk minden olyan amerikai, európai és óceániai térségbe tartozó előfizetőnek, aki november 14-én, pénteken aktív volt. A dolgok már sokkal jobban mennek, ahogy közeleg a hétvége, ezért remélem, hogy már mindenki arra fog tudni koncentrálni, hogy jól szórakozzon a kiegészítővel."

"Azt is remélem, hogy elfogadjátok bocsánatkérésemet, és továbbra is hisztek bennünk. Rendkívül nagyra értékeljük a támogatást, melyet többen is hangoztattatok, miközben a problémák megoldásán dolgoztunk. Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy ilyen közösség részei lehetünk. Szeretjük a World of Warcraftot és büszkék vagyunk erre a kiegészítőre, ezért kiábrándító volt számunkra ez a döcögős indulás."

"A World of Warcraft fejlesztőcsapatának és a Blizzard munkatársainak nevében köszönöm a türelmeteket, és a megértéseteket."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward