A Valve következő VR játéka a Left 4 Dead új része lehet

Sokan már beneveztek egy VR headsetre csak az Alyx miatt.

A Valve következő VR játéka a Left 4 Dead új része lehet

Az internet a mai napig zeng a Half-Life: Alyx bejelentéstől, hiszen a 12 éve pihenő legendás sorozat végre új epizódot fog kapni, ráadásul VR szemüvegekre, ez pedig sokaknak nem tetszik. Ennek ellenére az összes VR szemüvegből kezdenek a Black Friday-re felhalmozott készletek kifogyni, igy a karácsonyi szezonban már egyre nehezebb lesz új VR eszközhöz jutni, ez az Oculustól a Valve Indexen át szinte minden VR headsetre igaz.

Gabe Newell az Alyx bejelentésekor azt nyilatkozta, hogy a virtuális valóság teljesen felrázta őket és bizony ez azt is jelentheti, hogy nem csak egy játék készül náluk, hanem egyszerre több legendás sorozat is visszatérhet. A Valve News Network már évekkel ezelőtt rábukkant a Half-Life VR játék nyomaira a Source Engine kódjában és most a bejelentés után is vannak híreik, méghozzá egy esetlegesen készülő Left 4 Dead játékról, szintén VR-ban.

A csatorna szerint nagyon nagy esély van egy új Left 4 Dead játék érkezésére. A mostani Steam VR frissítésben Left 4 Deadre utaló jelek kezdtek feltűnni, a kódsorok között megtalálhatjuk az NPC-k neveit, mint például „clown”, „ceda”, „crawler”, „hospital_patient” stb. amik egyértelműen egy L4D játékra utalnak. A játék bejelentése a Half-Life: Alyx után logikus is lenne, hiszen a Valve jelenleg eladja a headsetjét az Alyx-szal, de szeretné, ha azt meg is tartanák a felhasználók. Egy új, tőlük származó AAA címmel pedig folyamatosan tudják adagolni a sikercímeket, így más óriáskiadókat is becsábíthatnak a VR világba.

Az Alyxról is jöttek további utalások.Jó eséllyel lesz feszítővas a játékban és többféle sebzést tudunk majd bevinni, mint például az ütés, a lövedék és a robbanás, ebből adódóan robbanószereket is használhatunk majd.

A szivárgások alapján játék rendelkezni fog egy igazán érdekes spectator móddal, aminek a segítségével rögzíthetjük a Half-Life: Alyxban történő eseményeinket és ezt újra átélhetjük azokat úgy, hogy VR-on belül, de a karakteren kívülről nézhetjük meg a felvett történéseket, egyfajta virtuális operatőrként. A Half-Life VR-ra és a Left 4 Deadre utaló kódsorokat a feltöltő egy külön dokumentumba gyűjtötte össze, amit itt olvashattok el.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap