A Valve és a Source 2 motor

Gabe Newell megerősítette, hogy már egy ideje dolgoznak a Source 2 motoron, már csak egy játék kell hozzá.

A Valve és a Source 2 motor

Gabe Newell megerősítette, amit régóta gyanítottunk: a Valve új grafikus motoron dolgozik, amely kétségkívül a Source 2 lesz. A 4chan tagjai benéztek a Valve irodájába, hogy átadják Newellnek az ajándékát 50. születésnapja alkalmából, és a sok feltett kérdés között szerepeltek az új motorral kapcsolatosak is.

Newell elmondta, hogy már jó ideje folynak a munkák az új motoron, már csak arra várnak, hogy legyen egy játék, amelyhez használhatják. A lelkes rajongók kérdésére, hogy, az új motor több lesz-e, mint csupán a Source kibővítése, és vadiúj lesz-e a válasz csupán ennyi volt: Igen!

Persze nem először hallottunk az új engine-ről, augusztusban a cég tevékenységét figyelemmel kísérő rajongói oldal, a ValveTime.net munkatársai a Valve Source Filmmaker programban találtak olyan sorokat, amelyek már a Source 2-re hivatkoztak. Az eredeti Source 2004-ben debütált a Counter-Strike: Source-szal és Half-Life 2-vel. De mi lehet az a játék, amelyre a Valve vár, hogy az új motorral együtt kihozza? Vajon a Half-Life 3?

Az alábbi szülinapi videóban láthatjuk azt is, hogy Newell megerősíti, hogy már készül a Ricochet 2, ez a játék, amelyre tréfásan mindig elterelik a szót, ha a sajtó vagy a rajongók a Half-Life 3-ról érdeklődnek.

A filmből az is kiderül, hogy mit takart a SOB rövidítés, amelyről a rajongók úgy vélték, egy fejlesztés alatt álló játékot takar. A Valve valóban dolgozott egy Stars of Blood című űrkalózos játékon, de aztán elvetették az ötletet és abbahagyták a fejlesztést.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward