A Mi Band 5 kijelzőjét hordozza hátán a Mi 11 Ultra

A Mi Band 5 kijelzőjét hordozza hátán a Mi 11 Ultra

Az innovatív újrahasznosításért biztosan díjat érdemelne a Xiaomi azért, amit a Mi 11 Ultra esetében összehozott. A vállalat ugyanis nem fejlesztett és rendelt be egy külön apró kijelzőt az új generációs zászlóshajójához, hanem egyszerűen fogta azt a panelt, amit a Mi Band 5 esetében milliószámra használ fel, és ezt építette be változtatás nélkül a Mi 11 Ultra hátoldalára.

Ha esetleg valaki lemaradt volna erről a történetről: A Mi 11 Ultra okostelefonnak gigantikus kamerasziget van a hátlapján, ami jelentős részben köszönhető annak, hogy a tervezők egyebek mellett még egy kijelzőt is integráltak ide. Ennek köszönhetően a felhasználó a főkamerával is képes önarcképeket megörökíteni, és amikor éppen használaton kívül van a készülék, akkor pedig ezen az apró felületen megjelenhetnek értesítések, látható rajta az óra, és még sok egyéb jó opcióról gondoskodik.

Galéria megnyitása

A Xiaomi a Mi 11 Ultra bejelentésekor elmondta, hogy ez a képernyő 1,1 hüvelykes képátlóval rendelkezik, a felbontása pedig 294 x 126 pixeles. A bejelentés után nem sokkal már elkezdtek olyan pletykák terjedni, hogy ez a Mi Band 5 panelje lehet, hiszen az is ilyen paraméterekkel rendelkezik, és mellé színes, OLED technológiás is. Ugyanakkor erről hivatalosan nem esett szó, egészen eddig.

Galéria megnyitása

Néhány nappal ezelőtt a Xiaomi társalapítója ugyanis elismerte, hogy a feltételezés helytálló. Lei Jun egy interjúban árulta el, hogy a Mi Band 5-ből származik az a képernyő, ami a Mi 11 Ultra kamerái mellé szegődött. A vállalat mostanában mutatta be a Mi Band 6-ot is, és ennek az érkezésé miatt a Mi Band 5 iránti kereslet biztosan csökkenni fog, de így néhány millió OLED paneltől gond nélkül meg lehet majd válni.

Galéria megnyitása

Nagyon okos döntés volt a Xiaomitól a Mi Band 5 képernyőjét használni erre a feladatra, és eleve a hátsó képernyő bevetése is egy nagyon jó ötlet. Manapság a kamerák terén folytatott versenyben már egyre nehezebb felmutatni olyan újítást, ami valóban innovatív, de ez a fejlesztés egészen biztos, hogy mindenkinek az érdeklődését felkelti majd, aki találkozik az eszközzel, és nagy valószínűséggel olyan minőségű szelfiket tud majd alkotni az eszköz, ami páratlan lehet.

Galéria megnyitása

A Mi 11 Ultra egy nagyon izgalmas okostelefon lett minden szempontból, nincsenek már látványos hiányosságok, a vízállóságot is a legmagasabb szinten biztosítja, és a kamerarendszere is magasra tette a lécet. Egyértelműen a Mate 40 Pro+ és a Galaxy S21 Ultra méltó riválisáról beszélhetünk a személyében, és kíváncsian várjuk, hogy mennyire tudja majd a Xiaomi ezt a készüléket sikerre vinni. Itt már nem tudja majd a kedvező árat érvelésként használni, ami azért egy új terep a cégnek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap