A Left 4 Dead 3 és a Source 2 motor a Valve-nál

Reddites látogatók fedezték fel a Left 4 Dead 3-ra és a Source 2-re utaló jeleket a Valve irodájában.

A Left 4 Dead 3 és a Source 2 motor a Valve-nál

A Reddites Dota 2 fórum szemfüles tagjai kiszúrták a Left 4 Dead 3-at és a Source 2-t nemrégiben, amikor meglátogatták a Valve Seattle-ben található irodáját. A látogatás ideje alatt sikerült is lefotózniuk azt a jegyzőkönyvet, amiben szerepelt a két név. Egy NeoGAF felhasználó készített egy nagyított verziót a képből, amelyen jól látható a lényeg.

A Source 2 (a Valve saját fejlesztésű motorja) feltűnése valószínűleg nem ér senkit meglepetésként, mivel Gabe Newell már 2012 novemberében bejelentette, hogy dolgoznak az új motoron, később pedig a következőket mondta a fejlesztéssel kapcsolatban: "Már egy ideje dolgozunk a Valve új motorján, valószínűleg csak arra várunk, hogy egy játékot is kiadhassunk vele."

A Left 4 Dead 3 lenne az a játék? Tavaly év vége felé már többen kérdezték a Valve illetékeseit azzal kapcsolatban, hogy mikor lesz új része a zombis lövöldözős darabnak. Chet Faliszek akkor azt az igen határozott választ adta, hogy "Hát majd valamikor". Azt is elmondta, hogy bármelyik játékukkal kapcsolatban is ugyanezt tudja mondani, nincsenek ígéretek arra, hogy mikor készülnek el. Faliszek akkor azt mondta, mindenképpen szeretne dolgozni a szérián, mivel egyik nagy kedvence, szereti a karaktereket, a világot és a horrort.

Az eredeti Source motor még a 2004-ben mutatkozott be a Half-Life 2-vel és a Counter-Strike: Source-szal, már épp itt az ideje, hogy elkészüljön a következő.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward