A Kingston is olcsó SSD meghajtóval támad

Az Intel után a Kingston is elkészítette legfrissebb SSD meghajtóját, amellyel a gyártó a belépő szintű megoldásokat kereső felhasználókat kívánja célba venni. Az új termék az Intelével ellentétben nem 40 GB-os, hanem csak 30 GB-os adattároló kapacitással büszkélkedik, de cserébe 20 dollárral olcsóbb is Inteles társánál.

A Kingston is olcsó SSD meghajtóval támad

Az Intel után a Kingston is elkészítette legfrissebb SSD meghajtóját, amellyel a gyártó a belépő szintű megoldásokat kereső felhasználókat kívánja célba venni. Az új termék az Intelével ellentétben nem 40 GB-os, hanem csak 30 GB-os adattároló kapacitással büszkélkedik, de cserébe 20 dollárral olcsóbb is Inteles társánál (40GB-os olcsó SSD-je meg már úgyis van a Kingstonnak).

A Kingston 30 GB-os SSDNow V Boot Drive meghajtója 2,5 hüvelykes formátummal rendelkezik és SATA 3 Gbps-os csatolófelületen keresztül kapcsolódik az alaplaphoz. A termék MLC típusú NAND Flash chipekre épül és a gyártó állítása szerint 500 000 üzemórán át képes meghibásodás nélkül működni. A 30 GB-os adattároló maximális olvasási sebessége 180 MB/s-os, maximális írási sebessége pedig 50 MB/s-os értéket képvisel. Az új termékre a vállalat három év garanciát ad.

A friss jövevény várhatóan valamikor a jövő hónap folyamán kerülhet a boltok polcaira, a termék ára az Amerikai Egyesült Államokban limitált ideig egy promóció keretein belül kedvezményekkel együtt 79,99 dollár lesz, majd a későbbiekben ez az összeg 110 dollárra emelkedik, ami 20 dollárral olcsóbb, mint az Intel  40 GB-os X25M-V meghajtójának vételára.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward