A Deep Silver adja ki a Wasteland 2-t

A Wasteland 2 ugyan egy Kickstarteres, közösség által finanszírozott alkotás, de a fejlesztők felkérték a Deep Silver kiadót, hogy segítsenek a disztribúcióban.

A Deep Silver adja ki a Wasteland 2-t

A Wasteland 2 ugyan egy Kickstarteres, közösség által finanszírozott alkotás, de a fejlesztők felkérték a Deep Silver kiadót, hogy segítsenek a disztribúcióban. Az inXile Entertainment természetesen továbbra is nyeregben van a kreatív irányítás terén, övék minden jog, a Deep Silver mindössze az elosztásban és a QA (minőség bizt.) tesztelésben segédkezik a játéknál. Ennek köszönhetően a fejlesztőknek több pénze marad a tényleges fejlesztés befejezésére.

"Ez tökéletes lehetőség az inXile számára: lehetővé teszi, hogy minden energiánkat és pénzünket a játék kreatív aspektusaira fókuszáljuk, míg a Deep Silver segít kivinni a játékunkat a digitális világból" - nyilatkozta Brian Fargo a Deep Silver feje. "Nagyon régóta ismerem a Deep Silveres embereket, mindig is első osztályú, profi szervezetet alkottak" - tette hozzá.

Ezek után kíváncsian várjuk, hogy a többi közösség által támogatott játék is megpróbálkozik-e hasonló megegyezések nyélbe ütésével, ahol a kiadók tisztán csak a disztribúciós szerepet vennék fel. Nem úgy, mint a régi modellben, ahol ők feleltek a kreatív irányításért és ők is pénzelték a teljes fejlesztést.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward