8 ezer forint alatt kínálja a Xiaomi a legújabb teljesen vezeték nélküli fülesét

A Mi AirDots 2 költségcsökkentésen átesett változata is nyújt zajcsökkentést, és megtartotta az eredeti dizájnt.

8 ezer forint alatt kínálja a Xiaomi a legújabb teljesen vezeték nélküli fülesét

Nagy sikert ért el a Xiaomi a Mi AirDots 2 fülhallgatóval, és most előrukkolt ennek a fapadosabb változatával, ami még mindig remek lehetőségeket tartogat. Viszont a zenelejátszás során a hangminőséget tekintve egy kicsit lentebb kell majd adni az elvárásokból, de egy költséghatékony szerkezetnél ez valószínűleg senkit nem ér meglepetésként.

Galéria megnyitása

A Mi AirDots 2 SE lényegében teljesen úgy néz ki, mint a Mi AirDots 2, szóval, akinek a dizájn bejött, az nem fog csalódni ezúttal sem. Nem egy teljesen zárt, hallójáratba illeszkedő rendszerről beszélhetünk, hanem az Apple AirPods mintájára illeszkedik a fülbe az eszköz.

Egy meglehetősen nagy, 14,2 milliméteres hangkeltő található a burkolat alatt. A zenei képességei a szerkezetnek jónak ígérkeznek, igaz, erről részletesebb információt egyelőre nem kaptunk, és tesztek sincsenek egyelőre.

Galéria megnyitása

A Xiaomi itt is biztosítja az ENC zajcsökkentési technológiát, ami véletlenül sem keverendő össze az ANC-vel. Itt nem aktív zajszűrésről van szó, hanem a hívások során alkalmazott környezeti zaj mérsékléséről a jobb hívásminőség elérése érdekében. Kettő mikrofon található mindkét fülhallgatón, és ezeket kihasználva önállóan tudja a hangerőt is korrigálni adott esetben.

Ahogy azt a TWS felépítésű eszközöknél már megszokhattuk, biztosított a Bluetooth 5.0 modul, így a megfelelő szinkron fenntartása mellett lehet használni a kiegészítőt.

Galéria megnyitása

Az egyik legnagyobb veszteség ennél a fülhallgatónál, hogy le kell mondani az LHDC tömörítés támogatásáról, és be kell érni az AAC-vel. Hogy ez pontosan mit is jelent? Nos, alacsonyabb lesz a maximális átviteli minőség. Az LHDC a Hi-Res Wireless Audio Uniónak köszönhetően jött létre, és akár 900 kbps-os átvitelt is lehetővé tesz, míg az AAC esetében 250 kbps-os felső korláttal kell beérni. Az esetek nagy részében az AAC lényegében tökéletesen képes ellátni a feladatát, de ha valaki magasabb minőségre vágyik, az csalódni fog.

Galéria megnyitása

A Mi AirDots 2 SE támogatja az iOS és az Android rendszerű eszközökkel is a használatot. De azok a mobilok, amelyek a MIUI rendszert futtatják, előnyben lesznek. A termék kiváló élményt próbál majd biztosítani, és ennek érdekében a MIUI-s masinákkal automatikusan képes lesz kapcsolatot kialakítani, nem kell a társítással egy pillanatig sem foglalkozni.

Az eszköz vezérlése érintéssel történhet menet közben, egy pillanat alatt lehet hívást fogadni, hangerőt szabályozni vagy zenéket átugrani. Van beépített viselés érzékelő is infrás alapon, és mikor érzékeli, hogy kivették a fülből, akkor a lejátszás rögtön szünetelni kezd.

Galéria megnyitása

Csak fehérben lehet majd hozzájutni a kiegészítőhöz. Mindössze 4,7 grammosak a fülesek, és a tok sem nyom többet 48 grammnál.

A Mi AirDots 2 SE fülhallgató 5 órán keresztül lesz hallgatható egy töltéssel, ami nem rossz teljesítmény, és mivel a tokban is van akkumulátorcsomag elrejtve, az üzemideje egészen 20 óráig kitolható. A mobilon a töltöttségi szint nagy pontossággal követhető a szerkezet minden akkuját illetően. A töltése C-típusú USB-n keresztül oldható meg, és 1,5 órát vesz igénybe a folyamat.

Galéria megnyitása

A Xiaomi Mi AirDots 2 SE sokak számára lehet majd teljesen ideális választás a 169 jüanos ára mellett, ami átszámítva csak 7800 forintos összeget jelent. Az eszköz Kínában kerül a boltokba először, ott napokon belül elindulhat a forgalmazása.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap