262 fényes ledet kapott az Enermax új számítógépháza

Az Ostrog Advance egy pofás kis ATX számítógépháznak tűnik már akkor is, ha nincs bekapcsolva, ha viszont a ledek működésbe lépnek, sokak álla leesik.

262 fényes ledet kapott az Enermax új számítógépháza

Az Enermax Ostrog Advance névvel ellátott számítógépházának prototípusát fél évvel ezelőtt már megcsodálhattuk, mert a gyártó megmutatta a terméket a Computex közönségének. Azóta sok idő eltelt, sokat csiszoltak és reszeltek az újdonságon, így most megnézhetjük, hol tart a munka – igaz, kézzel fogható termék helyett egyelőre be kell érni egy számítógépes modell köré épített bemutatóval.

Az ATX formátumú Ostrog Advance első ránézésre egy átlagos, letisztult formavilággal megáldott számítógépháznak tűnik, de ahogy bekapcsoljuk a rendszert, és vele együtt a beépített világítás is működésbe lép, azonnal megváltozik a véleményünk.

Ez annak köszönhető, hogy az Enermax szakemberei nem kevesebb, mint 262 ledet zsúfoltak össze a házba, nagyrészt elő- és tetőlapjának keretébe. A nagy fényerejű ledeket szorosan egymás mellé pozícionálták, de ezzel együtt némi elektronikát is társítottak hozzájuk, amelynek köszönhetően hatféle világítási mód közül választható ki az, amelyek legjobban illik a hangulatunkhoz. A ház előlapja mögött található Enermax T.B. Vegas ventilátorok ledes világítása természetesen mindig a ház világításával összhangban működik, így az összkép nagyon látványos. A ledes világítás a jelek szerint többféle színben is elérhető lesz, maga az alaplaptálca pedig minden esetben a világítás színével megegyező festést kap.

Az alábbi videó megmutatja, mire képes a különlegesség.

A videó alapján úgy tűnik, hogy a ház előlapja és tetőlapja könnyedén levehető, valamint a meghajtók beszerelése is könnyedén, szerszámok alkalmazása nélkül zajlik. A ház belsejében 240 vagy 280 milliméteres hőleadó radiátor is elfér – a tetőlapon 60 milliméternyi hely fogadja a kompakt folyadékhűtő szettek testesebb radiátorait. A tetőlapon számos csatlakozó látható: a szokásos audió portok mellett kapunk két USB 2.0-s, valamint két USB 3.0-s aljzatot, a ventilátorok fordulatszámát pedig háromállású kapcsolóval lehet módosítani.

Az Enermax Ostrog Advance rövidesen megjelenhet kereskedelmi forgalomban, várható ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban azonban csak későbbre ígért tájékoztatást a gyártó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward