2009 márciusában jön a Hydrophobia

A Blade Interactive elárulta legújabb játékának, a Hydrophopiának várható megjelenési dátumát, amely sajnos nem egyezik az eredeti tervben foglaltakkal, miszerint ez év végén jött volna ki. A stúdió saját maga fogja kiadni a játékot.

2009 márciusában jön a Hydrophobia

A Blade Interactive elárulta legújabb játékának, a Hydrophopiának várható megjelenési dátumát, amely sajnos nem egyezik az eredeti tervben foglaltakkal, miszerint ez év végén jött volna ki. A stúdió saját maga fogja kiadni a játékot, 2009 márciusában.

A Hydrophobia egyébként egy third-person túlélő-kalandjáték, ami egy hajón játszódik. Mint azt a neve is sugallja különösen nagy szerepe lesz a különböző logikai feladatok megoldásában a víznek (pl. úgy intézzük el az ellent, hogy azt elsodorja a víz ). A játék különlegességét pedig a Blade Interactive által kifejlesztett HydroEngine adja, amely "eddig még nem látott vizekre úsztat majd minket". Mint azt az alábbi teaser is mutatja (teljes egészében in-game videó), valóban elképesztően valósághű lett a víz és annak áramlása. Az eddigi játékokban jórészt csak annyit láthattunk, hogy a felszínre raktak némi animációt  vagy kapott szépen csillogó shadereket és annyi. Itt kidolgozták a valóságos fizikáját, dinamikáját, ahogy érintkezik a környezettel.

                         

Ha másért nem is már ezért biztosan érdemes lesz szemügyre venni majd a játékot, ami egyébként PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog majd kijönni.

A sztori dióhéjban: Főszereplőnőnk Kate Wilson egy rendszermérnök a hatalmas, futurisztikus Queen of the World városméretű hajón. Egy nem várt terrorista támadáskor szegény Kate kelletlenül ám, de hőssé növi ki magát és felvállalja a feladatot, hogy megállítsa a mindenre elszánt terroristákat.

"A technológia alapjai:" :)

                        

További információk a hivatalos honlapon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward