Shop menü

20 PERCES VIDEÓN SUICIDE SQUAD: KILL THE JUSTICE LEAGUE

Török Roland
Török Roland
20 perces videón Suicide Squad: Kill the Justice League

Emlékeztek még a Live Service fertővel bemutatott Suicide Squad: Kill the Justice League játékra? Az év elején bemutatott játékmenet videó akkora felháborodást keltett, hogy a Rocksteady úgy gondolta, mindenki sokkal jobban jár, ha (ismét) halasztani fogják a címet. 

A jövőre érkező játék így megkaphatja a megfelelő törődést, hiszen a videók alapján látott minőség aligha késztetett bárkit is az előrendelés leadására, a közfelháborodás a pokolba kívánta a már több játékot is véglegesen kinyíró élő szolgáltatás féle mechanizmust. Nos, a fejlesztés halad, ezért el is készültek egy húsz perces videóval, ami bemutatja, jelenleg miként áll a Suicide Squad. 

A videó visszajelzések alapján véletlenül sem nyerte el a játékosok tetszését, a kommentelők többsége már temeti is a játékot. Amennyiben a Suicide Squad: Kill the Justice League élő szolgáltatás játék marad, sokan attól tartanak, hogy hasonló sorsra jut majd, mint a Marvel's Avengers, vagyis a szervereket idő előtt leállítják, és nem is lehet majd többé megvásárolni se.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére