Zombis MMO a Guild Wars alkotójától

Jeff Strain, volt Blizzardos és egyben a Guild Wars egyik megalkotója új céget alapított Undead Labs néven és már el is kezdte a munkálatokat egy új zombis MMO játékon. A műremek kizárólag konzolra készül, de az még nem tisztázott, hogy PS3-ra, Xbox 360-ra vagy mindkettőre csinálják e.

Zombis MMO a Guild Wars alkotójától

Jeff Strain, volt Blizzardos és egyben a Guild Wars egyik megalkotója új céget alapított Undead Labs néven, és már el is kezdte a munkálatokat egy új zombis MMO játékon. A műremek kizárólag konzolra készül, de az még nem tisztázott, hogy PS3-ra, Xbox 360-ra vagy mindkettőre csinálják e.

A játék alapötlete az, hogy az emberiség maradékával karöltve újjá kell építenünk a városokat és úgy alapjában véve az egész civilizációt, közben pedig megvédeni magunkat a fáradhatatlan zombiseregekkel szemben. A ma kiadott interjúban Strain még azt is elhintette, hogy lehetséges, hogy a zombikat is lehet majd irányítani, de ebbe nem igazán ment bele bővebben.

A játék nem valószínű, hogy napvilágot lát 2012 előtt, ez a korai bejelentés is csak azért történt, hogy a játékos közösség felfigyeljen a projektre. Ezzel az a céljuk, hogy behúzzanak pár zombiőrült fejlesztőt a stúdióhoz.

Addig is, továbbra is ajánljuk a Plants vs. Zombies-t! Braiiiiiiins!!! A ZoMbiK mEgeTTék aZzz ZaGYad!

Meríteni azt van miből:

...hogy csak néhányat említsünk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward