Xigmatek Utgard: egy újabb számítógépház

A Xigmatek műhelyében egy új számítógépház készült, amely első ránézésre egy tetszetős terméknek mondható, de a specifikációk átolvasása után még vonzóbbnak tűnik. Az Utgard névre keresztelt kuckó belseje fekete-narancs dizájnban pompázik, a ház külseje viszont teljes egészében fekete.

Xigmatek Utgard: egy újabb számítógépház

A Xigmatek műhelyében egy új számítógépház készült, amely első ránézésre egy tetszetős termék, és a specifikációk átolvasása után csak még vonzóbbnak tűnik. Az Utgard névre keresztelt kuckó belseje fekete-narancs dizájnban pompázik, míg a ház külseje teljes egészében fekete.

Az Utgard előlapja perforált kivitellel rendelkezik a hatékony hűtés, azaz a friss levegő minél akadálymentesebb beáramlásának érdekében. Az előlapi panel a mai trendeknek megfelelően a ház tetején kapott helyet, és ventilátor vezérlőként is funkcionál, ugyanis a rajta elhelyezett potméterek segítségével a ház belsejében található ventilátorok fordulatszámát módosíthatjuk. A panelen ezen kívül egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet is jelen van, sőt, négy darab USB 2.0-s és egy eSATA portot is elhelyezett a csatlakozók között a gyártó.

A ház összesen kilenc darab 5,25 hüvelykes bővítőhelyet tartalmaz, amelyből hármat a merevlemezek számára fenntartott, négy darab 3,5 hüvelykes merevlemeznek helyet biztosító keret foglal el. A ház hátulján összesen négy darab furatot alakítottak ki, amelyek a vízhűtőrendszerek beszerelésekor jöhetnek jól, ugyanis rajtuk keresztül kivezethetjük a házból a csöveket, amelyek aztán a házon kívül helyet foglaló hőleadó radiátorhoz csatlakozhatnak.

A rendszer belsejében alap esetben három darab ventilátor bújik meg, de a termék oldallapján és tetején további légkeverők elhelyezésére is lehetőség van. A ház elején és hátulján egy-egy 120 mm-es, míg a tetején egy darab 170 mm-es légkeverő bújik meg.

A Xigmatek új, közepes toronyház formátumra épülő Utgard háza február 17-én jelenik meg az üzletek polcain, a termék ára pedig 70 euró magasságában fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward