Xigmatek Glaive: új számítógépház ugyanarra a kaptafára

A gyártó a jól bevált kétkamrás dizájn mellett két edzett üveglapot is bevetett, így a végeredmény egy letisztult dizájnnal rendelkező, költséghatékony számítógépház lett.

Xigmatek Glaive: új számítógépház ugyanarra a kaptafára

A Xigmatek bemutatta legújabb számítógépházát, a Glaive névre keresztelt modellt, amely közepes torony formátummal érkezik, dizájn terén pedig a kétkamrás felépítést alkalmazza, amelyhez két edzett üveglap társul. A letisztult dizájnnal rendelkező újdonság belseje elég tágas ahhoz, hogy akár egy komolyabb gamer konfiguráció is elférjen benne, igaz, ára alapján nem a csúcskategóriát, hanem inkább a belépőszintet veszi célba.

Galéria megnyitása

A Glaive 450 milliméter magas, 380 milliméter hosszú és 205 milliméter széles, alapját acélváz adja, amire acél és edzett üveg panelek illeszkednek. A tetőlap egy mágneses szűrővel ellátott acél lapból áll, az előlapon és a bal oldallapon viszont 4 milliméter vastag edzett üveg panelek találhatók. A jobb oldallapot acéllemez alkotja. A tetőlapra több hasznos előlapi port is került, amelyek között két USB 2.0-s, illetve egy USB 3.0-s csatlakozó, valamint a szokásos audió portok sorakoznak.

Galéria megnyitása

A ház belsejében szerelőablakkal ellátott alaplaptálca található, amin microATX és ATX formátumú alaplap fér el, de a szokásos kivágások sem hiányoznak, amelyek a kábelmenedzsmentet segítik. PCI bővítőhelyből 7 áll rendelkezésre, az adattárolókat pedig több bővítőhely is várja – ezek mind az alaplaptálca mögött helyezkednek el. Kettő fiókban két 3,5 vagy 2,5 hüvelykes meghajtó fér el, az alaplaptálca hátulján pedig két 2,5 hüvelykes meghajtó számára alakítottak ki helyet.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása Xigmatek Glaive A belső elrendezésnek köszönhetően a bővítőkártyák 360 milliméternyi, a processzorhűtő pedig 175 milliméternyi hellyel gazdálkodhat. A szellőzést összesen hat ventilátor segítheti: az előlap mögött három 120 milliméteres, a tetőlap alatt két 120 vagy 140 milliméteres, a hátlapon pedig egy 120 milliméteres légkeverő számára van hely. A folyadékhűtő rendszerek esetében az előlap mögött és a tetőlapon egy-egy 240 milliméteres hőleadó radiátorral számolhatunk, és a hátlapra is elfér egy 120 milliméteres példány. A friss levegő az előlapi üvegpanel szélein keresztül jut be a házba, a meleg levegő pedig a hátlapon és a tetőlapon keresztül távozhat.

A Xigmatek újdonsága rövidesen forgalomba kerülhet, ára pedig 50 dollár körül alakul.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward