Xigmatek Asgard 382: új PC ház, hatféle változatban

Xigmatek legfrissebb számítógépháza szerszámmentes szerelhetőséggel és viszonylag jó felszereltséggel kerül a boltok polcaira.

Xigmatek Asgard 382: új PC ház, hatféle változatban

Az ASGARD sorozatba tartozó ASGARD 382-es modell közepes toronyház formátummal rendelkezik és 505 x 445 x 195 milliméteres mérettel érkezik. A kuckó összesen hatféle változatban válik elérhetővé, amelyek között csak kisebb dizájnbeli különbségek vannak. Az előlapon látható perforált szellőzőcsíkok modelltől függően narancssárga, fehér vagy fekete színben pompáznak és ugyancsak modelltől függően plexi oldalablak is rendelkezésre állhat. A hatféle példányt az alábbi felsorolás összesíti:

 

[list type="unordered"]

[*]CCC-AD34BT-U01 (Fekete perforált szellőzőcsík)

[*]CCC-AD34BV-U01 (Narancssárga perforált szellőzőcsík)

[*]CCC-AD34BU-U01 (Fehér perforált szellőzőcsík)

[*]CCC-AD34BT-U02 (Plexi oldalablak és fekete perforált szellőzőcsík)

[*]CCC-AD34BV-U02 (Plexi oldalablak és narancssárga perforált szellőzőcsík)

[*]CCC-AD34BU-U02 (Plexi oldalablak és fehér perforált szellőzőcsík)

[/list]

Az egyes modellek minden esetben mini-ITX, micro-ATX és ATX formátumú alaplapok fogadására képesek, alaplaptálcájukon pedig jelen van a szokásos szerelőablak is.

A termékek három darab külső 5,25 colos, négy darab belső 3,5 colos és négy darab belső 2,5 colos bővítőhelyet kínálnak, azaz egy átlagos PC konfiguráció számára bőségesen elegendőek az adattárolók számára kialakított bővítőhelyek.

A házban 7 darab PCI bővítőhely áll rendelkezésre, a tápegység pedig a ház hátulján, alul kaphat helyet. Az alap kábelmenedzsmenttel érkező újdonságok 320 milliméternyi helyet kínálnak a videokártyák számára, processzorhűtőből pedig maximum 160 milliméter magas példány helyezhető el bennük.

Az előlapi portok ezúttal a ház tetején lapulnak. A csatlakozók között két USB 3.0-s portot, valamint egy 3,5 mm-es mikrofon bemenetet és egy 3,5 mm-es jack audió kimenetet találunk. A lehető legjobb szellőzésről több ventilátorral is gondoskodhatunk, ám alap esetben csak egy 120 milliméteres átmérőjű, 1200-as percenkénti fordulatszámon üzemelő, halk Xigmatek légkeverőt kapunk, ami narancssárga lapátokkal érkezik és a ház hátulján foglal helyet.

A ház előlapja mögött két darab 120 milliméteres légkeverőt helyezhetünk el, a ház tetején pedig két darab 120 milliméteres vagy két darab 140 milliméteres ventilátor számára van hely. Amennyiben olyan modellt választunk, amely nem rendelkezik plexi oldalablakkal, úgy az oldallapon két 120/140 mm-es ventilátor elhelyezésére nyílik módunk.

A letisztult, egyszerű dizájnnal érkező, kívül-belül feketére fújt Xigmatek ASGARD 382 várható ajánlott végfelhasználói árával és megjelenésével kapcsolatban egyelőre nem áll rendelkezésre információ.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward