Xbox-ra is ellátogat a Rec Room

Xbox-ra is ellátogat a Rec Room

A Rec Room a virtuális valóság kedvelői között vált ismerté évekkel ezelőtt, mint egy ingyenes közösségi program, ahol rengeteg minijáték segítségével üthetik el az időt a látogatók.

Az idők folyamán viszont a program fejlesztői úgy látták jónak, hogy egy kicsit kibővítik a támogatott platformokat és a SteamVR, a Rift, a Quest és a PSVR headseteken túl elkészítik a szemüvegek nélküli változatokat is. Ennek eredményeként egy jó ideje PC-n egy monitor előtt, míg PS4-en egy TV előtt ülve is játszható a játék, sőt, tavaly már az iPhone-os és az iPades verzió is befutott, amivel már a mobiljátékok kedvelői is csatlakozhatnak a többiekhez.

Ezúttal pedig egy új platformra költözik a népszerű játék, méghozzá az Xbox One-ra.

Az új konzolos platformon kívül több más érdekességet is hoztak számunkra a fejlesztők. Az egyik egy új pályakészítő, amivel a talajt lehet kedvünk szerint módosítani. Ehhez hozzájön még az is, hogy ennek hála barlangokat is létrehozhatunk majd, ami megint csak új szint visz a világok felépítésébe.

A másik bejelentés pedig a járműveket érinti, amik hamarosan megérkezhetnek a játékba. Ez utóbbi egy régóta várt funkció és természetesen itt is a közösségre bízzák, hogy milyen járgányokat építenek a játékosok egymásnak.

A játékban már 3 millió saját kreált pálya található, ami mellé 40 milliós látogatottság dukál egyetlen hónapban, az előző évhez képest pedig meg triplázódott a játék közösségének a mérete.

A Rec Room valószínűleg a napokban kapja meg Oculus platformon a legnagyobb riválisát, a hasonló koncepcióval készülő Facebook Horizontot, ám ez utóbbi egyelőre nem lesz multiplatform cím.

Érdekesség, hogy a Fall Guys Rec Roomosított változata szintén elérhető a játékban, így, ha korábban már kiakartad próbálni az új Battle Royale ütközetet, egy kis ízelítőt kaphatsz az élményből.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap