Watch Dogs 2 - Más lesz a főszereplő?

A Ubisoft mélyebb karakterek megalkotására törekszik következő játékaiban. Búcsúzhatunk Aidentől?

Watch Dogs 2 - Más lesz a főszereplő?

Felemás fogadtatás ide, az ígértnél gyengébb grafikai megjelenítés oda, a Watch Dogs üzletileg sikeres volt, így egy pillanatig sem volt kérdés, hogy a Ubisoft folytatni fogja a játékot. Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója még az E3-on adott egy tanulságos interjút a CVG-nek, melyben a cég 2014-es felhozataláról és jelenlegi kihívásairól beszélt. Ebből a legérdekesebb számunkra a játékkarakterekkel kapcsolatos gondolatok lehetnek, melyek között Aiden Pearce is megjelenik.

A Watch Dogs karaktereinek papírmasé vékonyságára és a főhősre például így reagált a vezér: "Számítottunk rá, hogy megosztó lesz; volt, aki imádta a karaktereket, volt, aki nem. Nehéz lett volna mindenkit lenyűgözni azzal a karakterrel (Aidennel). Most, hogy láttuk a reakciókat, tudjuk mit kell tennünk legközelebb a fejlődés érdekében." Arra a kérdésre, hogy Guillemot el tudja-e képzelni Aident a Watch Dogs 2 főszereplőjeként, kétértelmű választ adott: "Nem mondhatnám, mivel még nem tudom. Meglátjuk." A riporter arra is kitért, hogy a legtöbb karakter a mai kasszasiker játékokban ugyanarra a sémára épül: a 'mérges fehér emberére'. "Dolgozunk rajta. Több időt szeretnénk tölteni a világgal és a karakterekkel a játékainkban... egyre többet fogtok ebből látni a Ubisoftnál. Igyekszünk majd kevésbé olyanok lenni, mint amilyenek a múltban voltunk néhány karakterrel kapcsolatban. Igyekszünk minél nagyobb változatosságot hozni."

Nos, innen is sok sikert kívánunk mindehhez, de az azért elég furcsa, hogy szó sem esett arról a dologról, ami az Assassin's Creed Unity kapcsán merült fel. Az Aidennel kapcsolatos felemás válasz jelentését pedig mindenki egyéni megítélésére bízzuk, de addig is, amíg kiderül, ki lesz a Watch Dogs 2 főhőse, itt egy kis játékmenet TheWorse grafikai modjával felturbózva, melyről a napokban adtunk hírt. Ti már kipróbáltátok?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward