Vonzó akciókkal rukkolt elő az AMD

A vállalat egyes videokártyáihoz Battlefield 4-et csomagol, az R7 260X pedig bekerült a Never Settle Forever promócióba, így több játék is jár hozzá.

Vonzó akciókkal rukkolt elő az AMD

Az AMD ma nem csak a Radeon R9 270-es videokártyát jelentette be, hanem azt is, hogy a mai naptól kezdve új akció indul az R9-es sorozatú videokártyák esetében: innentől kezdve minden Radeon R9-es modellhez jár a Battlefield 4 teljes verziós kiadásának letöltésére jogosító kupon.

A Battlefield 4 eddig csak az R9 290X speciális, R9 290X Battlefield Edition változatához járt - ami drágábban kapható, mint a sima R9 290X modellek -, most viszont a frissen bejelentett R9 270-től az R9 290X modellekig minden termékhez kaphatunk Battlefield 4 kupont.

Never Settle Forever - A frissített Silver Reward lista
Never Settle Forever - A frissített Silver Reward lista

Ezzel persze még nincs vége az akciónak: az AMD természetesen az R7 260X vásárlókat sem hagyja játékok nélkül. Az R7 260X mostantól benne van az augusztus folyamán bejelentett Never Settle Forever programban, így a promócióban résztvevő viszonteladóknál vásárolt R7 260X videokártyákhoz a Silver Reward akció keretén belül 7 játék közül kettőt lehet kiválasztani.

Jó hír, hogy a korábbi Silver Reward repertoár egy új taggal bővült, ami nem más, mint a jövő februárban megjelenő Thief. Rajta kívül szerepel még a listán a Dirt 3, a Far Cry: 3 Blood Dragon, a Sniper Elite V2, a Deus Ex: Human Revolution, a Sleeping Dogs és a Hitman: Absolution is. További jó hír, hogy a Thief nem csak a Silver, hanem a Gold és Bronze kínálatban is feltűnt.

Az AMD friss akciója meglehetősen vonzónak tűnik. A kínálatba beemelt új játék, azaz a Thief azért fontos, mert a Mantle API mellett az AMD TrueAudio technológiáját is támogatja, ami meglehetősen élethű térhangzást biztosít a játékokban. Ezt az újfajta hangzásvilágot az R7 260X tulajdonosok meg is tapasztalhatják, hiszen videokártyájuk rendelkezik TrueAudio DSP-vel.

Az akció tehát hamarosan elindul, a benne résztvevő kereskedők listáját pedig itt (Battlefield 4 akció) és itt (Never Settle Forever akció) találják az érdeklődők. Hamarosan kiderül, hogy nálunk élnek-e majd az új akciók, egyelőre sajnos semmit nem tudunk mondani a témában.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward