Világvégére készül a Prolimatech: Jön az Armageddon

A Megahalems után újabb hűtőt dob piacra a Prolimatech. Az Armageddon visszafogottabb testvérénél, de teljesítménye így is nagy.

Világvégére készül a Prolimatech: Jön az Armageddon

 

A Megahalems után újabb hűtőt dob piacra a két éve alapított, tajvani Prolimatech. A váratlan sikert besöprő óriáshűtő mellett most egy visszafogottabb, vékonyabb, de semmiképpen sem apró megoldással jelentkezik a cég.

Az Armageddon egy hat hőcsővel megtámogatott, tisztán alumíniumból előállított borda, amely ventilátor nélkül kerül forgalomba. A cég úgy alakította ki a lamellák oldalát, hogy 12 és 14 centis légkavarók egyaránt felszerelhetők legyenek a vékony, de termetes monstrumra. Az új ArmaClip-nek köszönhetően a termék felszerelése könnyű és gyors, és bár minden jelenleg kapható processzorral elboldogul a borda, az AMD-s felfogató keretet külön kell megvásárolni hozzá.

A 160x144x50 mm-es hűtő 750 grammot nyom önmagában, a cég 1000-1300 fordulatszám közötti ventilátort ajánl hozzá, amelyből, ha akarjuk, kettőt is ráaggathatunk az Armageddonra. A hamarosan piacra kerülő termék 70 dolláros ajánlott fogyasztói áron lepi majd el az amerikai boltok polcait, hazai elérhetőségről egyelőre nem tudunk, de valószínűleg nem lesz lehetetlen begyűjteni a Prolimatech új szerzeményét, hiszen a Megahalems-hez is hozzá lehetett jutni nem sokkal a megjelenése után.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward