Világvége Secret World módra

Fejtörőkkel ünnepli a világ végét a Secret World, de ez még csak a bevezetése a játékbeli eseményeknek.

Világvége Secret World módra

Érdekes eseménnyel ünnepli a most pénteken bekövetkező világvégét a The Secret World fejlesztője, a Funcom, amelybe bevezetést nyújt egy, az MMO-n kívüli alternatív valóságban játszódó játék, melynek során az a feladat, hogy eljátsszuk, hogy privát szerverekre törünk be, de valós matematikai problémákat is meg kell oldanunk. Erőfeszítéseinkért új tárgyakat és kozmetikai ruházatot kapunk a játékban, és túlélési esélyeink is nőni fognak, amire szükségünk is lesz az End of Days eseménysorozat során.

A játékon kívüli vetélkedőnek a The Situation Room ad helyet, itt kapjuk meg küldetéseinket és nyomon követhetjük, hogy haladunk. A chat ablakban segítséget is kérhetünk, amire valószínűleg szükségünk is lesz, mivel a feladatok idővel nehezednek, és némelyikhez már összefogás is szükséges.

Secret World játékosoknak ez jó móka, de ha nem akarunk játszani, csak figyelemmel kísérni az eseményeket, ezt is megtehetjük, a játék fórumán ugyanis külön téma foglalkozik nyomon követésükkel. A Funcom nagyon büszke rá, hogy a játékosok eddig összesen 30000 órát töltöttek a rejtvények megfejtésével.

A Funcom főnöke, Joel Bylos egyébként meg van róla győződve, hogy a világ valóban véget ér, az játék is ezért lett ingyenesen játszható. Az alábbi videóban ezt részletesen ki is fejti. ;)

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward