Videón az átoperált Spider-Man Remastered

Sokan kérik vissza a régi Peter Parkert.

Videón az átoperált Spider-Man Remastered

Több stúdió is bebizonyította már, hogy van értelme a felújított kiadásoknak, ám sokszor ezen remaster kiadásoknak semmi értelme nincs, főleg egy 2 éves játéknál.

Így járt most a 2018-as Spider-Man is, amiből elég lett volna egy felturbózott PS5 változatot készíteni, ehelyett viszont Remastered alcímmel újra kiadják a játékot és konkrétan plasztikai beavatkozásokra küldik a főszereplő Peter Parkert.

A játékosok természetesen örülnek a grafikai javításoknak, de sokan értetlenül állnak a főszereplő Tomm Hollandosítása előtt, amiről a YouTube videó alatti kommentekből és persze a fent beágyazott videó túlnyomó negatív értékeléseiből könnyen tudunk következtetni.

Sokan kérik, hogy változtassák vissza a karakter arcát, hiszen az új Peter már fiatalabbnak tűnik, mint maga Miles Morales, akit a szárnyai alá kéne vennie.

Az Insomniac Games szerint nem volt könnyű számukra meghozni az arcváltoztatással kapcsolatos döntést. Megértik, hogy sokakat meglepett a lépés, ő maguknak is kellett idő, mire megszokták Peter új arcát, de amikor szóba került, hogy PS5-re költözik a játék, akkor eldöntötték, hogy egy sokkal hitelesebb karaktert szeretnének hozni, és úgy látták, hogy az új modell sokkal jobban illik az eredeti színész Yuri Lowenthal arcmimikáihoz.

Remélik, hogy megbíznak bennük annyira a játékosok, hogy elhiggyék nekik, hogy jó döntést hoztak és ez jó hatással lesz a sorozat jövőjének szempontjából. Továbbra is figyelni fogják a kommenteket és visszajelzéseket és ennek megfelelően finom hangolják a dolgokat.

A játék teljesítményére és a látványra nem lehet panasz, de az is igaz, hogy az eredeti Spider-Man is hozta az elvárt szintet, így kicsit érthetetlennek tűnik a „Remastered” alcím, még akkor is, ha nem akarták, hogy ingyen frissítés keretein belül megkapják a PS4 tulajok ingyen a játékot.

Az alábbi összehasonlító videóból megnézhetjük, hogyan fut a PS4 Pro-n a „régi” és PS5 teljesítmény módban az „új” játék.

A Remastered játék a Spider-Man: Miles Morales Ultimate csomag része lesz és sajnálatos módon a PS4-ről nem is lesz lehetőségünk átvinni a mentéseket a PS5 verzióba. A Miles Morales-nél viszont nem ez lesz a helyzet, ott, ha a játékot megvesszük majd PS4-re, akkor ingyen frissíthetjük majd PS5-re és a mentéseink is meg fognak maradni.

Mindkét játék november 19-én fog megérkezni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap