Videóhírek (18. hét)

Bionic commando multiplayer videó, Resident Evil: Darkside Chronicles gameplay bemutató, Dark Void in-game szösszenetek.

Videóhírek (18. hét)

Bionic commando multiplayer videó, Resident Evil: Darkside Chronicles gameplay bemutató, Dark Void in-game szösszenetek.

Bionic Commando (PC, PS3, Xbox 360):

Közeleg már a Bionic Commando megjelenése is, így ahogy azt illik, csak úgy onják a trailereket és az in-game videókat hozzá. Ezúttal 3 akciódús multiplayer videó van a terítéken. Bionikus barátaink csinos bugyiszínű overálokban feszítenek és bökdösődnek ormótlan vasmancsaikkal...

                       

A másik két videó pedig: Rooftop, Crag.

Resident Evil: Darkside Chronicles (Wii):

A múlt hónapban látott napvilágot az első Darkside Chronicles trailer, ami ugyan hangulatos és látványos volt, de kevés gameplayt tartalmazott. A Capcom most pótolta a lemaradást és két és félpercnyi borzongással lőtt meg minket. Aki szerette az RE2-t és van Wii-je, annak mindenképpen jó befektetésnek tűnik a játék.

                                 

[bold]

Dark Void (PS3, Xbox 360):

[/bold]

Termékeny napja van ma a Capcomnak, kiadott 4 rövidke in-game videót készülőben lévő sci-fi akció-kalandjátékához játékához, a Dark Voidhoz. A játék ígéretes, jó zenével, csinos grafikával és érdekes sztorival kecsegtet:

Hősünk Will egy pilóta, aki egyik szállítókörútján balesetet szenved a Bermuda Háromszögnél. Átkerül egy párhuzamos világba, ahol az embereknek ki kellett állniuk egy földön kívüli támadást. Egy úgynevezett "Figyelők" nevű E.T. banda terrorizálta őket (szolgának használták őket és Istenekként állították be magukat), mígnem az "Adeptusok" ki nem emelkedtek közülünk elűzve a betolakodókat. Itt jövünk mi a képbe. Nagy szerencsénkre pont a Watcherek területére kerülünk, de legalább összefutunk néhány emberrel is, akik magukat "Túlélők"-nek hívják, céljuk pedig, hogy visszajussanak a Földre...

Lesz itt minden, E.T. technológia Nikola Tesla agyszüleményeivel párosítva, jet-packkel való röpködés, meg amit el tudunk képzelni egy jó sci-fihez. Manapság kiemelt fontosságnak örvend a fedezékrendszer shooter játékokban, itt sincs ez másképp (ez nem is baj, konzolon kimondottan jól muzsikál).

Gameplay videók: Jet-pack, Flight Tower, Storm the Front, Take Cover.

[italic]Bemutató a fejlesztők hozzáfűzéseivel (kihangsúlyozzák a jet-pack lehetőségeit):

[/italic]                        

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward