Vezeték nélküli Logitech fülhallgató, kifejezetten üzleti felhasználók számára

Hosszú üzemidő, aktív zajszűrős mikrofonok, illetve széleskörű kompatibilitás jellemzi az újdonságokat.

Vezeték nélküli Logitech fülhallgató, kifejezetten üzleti felhasználók számára

A Logitech egy új, vezeték nélküli fülhallgatót mutatott be, ami a Zune True Wireless Bluetooth Earbuds nevet viseli, viszont nem a gamereket, sokkal inkább az üzleti felhasználókat veszi célba.

Galéria megnyitása

Az IP68-as minősítéssel ellátott fülhallgatók nemcsak megbeszélésre és zenehallgatásra, de akár sportolásra is használhatóak. A tiszta és érthető beszédtől két darab MEMS mikrofontömb gondoskodik, amelyek mellé egy befelé néző mikrofon is jár – ezekkel aktív zajszűrés is elérhető, igaz, a funkció bekapcsolása csökkenti az akkumulátoros üzemidőt. Maguk a fülhallgatók zene üzemmódban a 20 Hz és 20 kHz közötti tartomány lefedésére képesek, míg beszéd üzemmódban a 100 Hz és 8 kHz közötti tartományban működnek. Utóbbi tartományban üzemelnek a mikrofonok is.

A Bluetooth 5.0 és Dual Mode támogatással egyaránt ellátott vezeték nélküli fülhallgatók mellé még USB-s vevőegység is jár, ami az USB-C és az USB-A portokkal egyaránt használható, így Bluetooth támogatással nem rendelkező konfigurációkon is működésre bírható a szett. Az egyes eszközök között gyorsan lehet váltogatni, legyen szó videós megbeszélésről, vagy éppen telefonhívásról, de kikapcsolódásra is remekül bevethető a szett.

Galéria megnyitása

A konzumerpiaci megoldásokhoz képest ez a szett kétszer hosszabb akkumulátoros üzemidőt kínál a Logitech szerint: zajszűrős módban 6 órányi, míg zajszűrő nélküli módban 6,5 órányi beszédidőre lehet számítani. Ha az ANC funkció bekapcsolva marad, de már csak hallgatjuk a tartalmakat, akkor 9 órás üzemidőre tehetünk szert, míg az ANC kikapcsolásával ez az idő akár a 12 órát is elérheti. Az akkumulátorok feltöltéséhez 2 óra 45 percre lesz szükség, míg a töltőtok esetében ez 3 órát vesz igénybe. 

Galéria megnyitása

Az apróságok 15,9 milliméter magasak, 27,4 milliméter szélesek és 26,3 milliméter mélyek, tömegük pedig összesen 13 gramm. A szett része egy töltőtáska is, ami 25 milliméter magas, 39,8 milliméter széles és 74,5 milliméter mély, tömege pedig 46 gramm – ennek segítségével 2,5 teljes töltést adhatunk a vezeték nélküli fülhallgatóknak. A tok esetében extraként Qi Wireless Charging támogatás is rendelkezésre áll, ám ehhez külön megvásárolható vezeték nélküli töltőre van szükség.

Galéria megnyitása

Az új szett Windows, macOS, illetve Chrome OS alapú eszközökkel kompatibilisek, ha az USB-s vevőt használjuk, míg Bluetooth kapcsolaton keresztül már az Android és iOS alapú mobileszközökkel is használhatóak. Szabad rálátás esetén a vezeték nélküli hatótáv akár 30 méter is lehet.

A grafitszürkében és rózsaszínben érkező Logitech Zone Wireless Earbuds szett idén ősszel válik elérhetővé globálisan, ára 299 dollár lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap