Végzetünket okozhatja társunk a Supermassive új horrorjátékában

Öt fiatal egy hajón reked, és a dolgok hamar rosszra fordulnak...

Végzetünket okozhatja társunk a Supermassive új horrorjátékában

A Supermassive Games meglehetősen járatos a B-kategóriás horrorfilmeket idéző hangulattal rendelkező játékokban, ahogy azt láthattuk az Until Dawn esetében is. A stúdió egy ideje már külön vált a Sonytól, azonban jelenleg egy nagyon hasonló játékon dolgozik. Sőt, valójában egy antológia-sorozatról van szó, mely a The Dark Pictures néven készül, és aminek az első része, a Man of Medan a hónap végén jelenik meg.

A történet szerint öt fiatal egy hajós vakációra indul, azonban természetesen minden rosszra fordul, és egy horrorhajón találják magukat. A játék érdekessége, hogy lesz benne kooperatív mód, ahol mindkét játékos egy-egy külön karakter felett veheti át az irányítást. Így előfordulhat, hogy míg egyikünk egy NPC-vel beszélget a hajón, a másik éppen a víz alá merül és titkokat fedez fel.

A lényeg, hogy mindkét játékos meghozhatja a maga döntéseit, és a másik erről értesítést is kap, azt azonban már nem látja a két fél, hogy a másik milyen döntést hozott, mit válaszolt, stb. Tanácsot ugyan adhatunk a másik játékosnak, de a döntését nem befolyásolhatjuk. A döntések persze egy ilyen játék esetében ahhoz is vezethetnek, hogy valamelyikünk meghal.

Tom Heaton, a játék vezető fejlesztője egyébként elárulta, hogy alaposan tesztelték a sztorit: mielőtt belekezdtek a fejlesztésbe, a munkatársak tulajdonképpen végigjátszhatták a sztorit írásos formában, storyboardokkal megerősítve. Így be tudták azonosítani, ha például bizonyos pontokon az egyik szereplőnek több dolga van, mint a másiknak. Miután ezeket korrigálták, és meggyőződtek róla, hogy mindig minden karakternek van elég elfoglaltsága, belekezdtek a tényleges fejlesztésbe.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap