Vandálbiztos billentyűzet Stealth módra

Időről-időre feltűnnek a piacon olyan extrém termékek, amelyek ellenállnak az időjárás mostoha körülményeinek és ezzel együtt rendkívül strapabíróak is ahhoz, hogy extrém körülmények között használhassuk őket. A főleg ipari, haditechnikai, illetve közösségi célokra használható megoldások között most egy új termék tűnt fel, ami nem más, mint egy vandál-biztos, éjjellátó szemüveggel is gond nélkül használható billentyűzet különlegesség.

Vandálbiztos billentyűzet Stealth módra

Időről-időre feltűnnek a piacon olyan termékek, amelyek ellenállnak az időjárás mostoha körülményeinek és ezzel együtt rendkívül strapabíróak is ahhoz, hogy extrém körülmények között használhassuk őket. Ilyen a mostani vandálbiztos billentyűzet is.

A Stealth által készített újdonság egy vaskos, rozsdamentes acélból készített házban kap helyet, mely 380 x 135 x 36 mm-es méretű. A rendkívül strapabíró termék 71 darab polimerből készült billentyűt tartalmaz, amelyekkel csendesen, gyorsan és pontosan lehet gépelni. A rendszer részét képezi még egy időjárásálló trackball is, amely tökéletesen megfelel az IP65-ös szabványnak. A trackball beépített optikai érzékelővel működik és 800 DPI-s felbontás mellett dolgozik, ami egyáltalán nem mondható rossznak ebben a kategóriában. A billentyűzet élettartama nagyjából 10 millió billentyűlenyomásban mérhető - állítja a gyártó. A szerkezet USB 2.0-s kábel segítségével kapcsolódik az adott rendszerhez.

Az új klaviatúra ipari, katonai és közösségi célokra egyaránt felhasználható, így laborokban, termelésirányító rendszerekben, interaktív információs rendszerekben, különböző kültéri konfigurációkban és egyéb, strapabíró billentyűzetet igénylő területen is feltűnhet a nem is oly távoli jövőben.

A KYBX-400-DT-BL-TB-USB szállítása már megkezdődött, viszont ha ilyen billentyűzettel szeretnénk felvágni a barátok előtt, akkor mélyen zsebbe kell  majd nyúlni: a Stealth különlegessége 695 dollárba fog kerülni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward