Valamin nagyon dolgozik a Lionhead... ami nem Fable!

Mind a Rare-től, mind pedig a Lionheadtől új címeket várnak a rajongók. És úgy tűnik, mindkettő teljesíteni is fogja az elvárásokat.

Valamin nagyon dolgozik a Lionhead... ami nem Fable!

A Fable Legends nagyon jól néz ki, és az E3-as bemutató alapján szórakoztatónak is tűnik, de egyre többször merül fel a kérdés: mikor látunk valami teljesen újat a Lionheadtől? Nos, ha hihetünk a stúdióvezérnek, akkor nem kell már sokat várni erre. Persze, különböző pletykák már régóta terjengenek, és több álláshirdetést is feladott a stúdió, melyben Xbox One-ra készülő, Unreal Engine 4-et használó, bejelentetlen játékhoz kerestek embereket, de többet azóta sem tudunk.

Nos, sajnos John Needhamtől, a Lionhead vezetőjétől sem tudtunk meg most többet, de azt elárulta, hogy tényleg több új játékokon is dolgoznak, bár ezek egyelőre nagyon korai fázisban vannak, és a Fable Legends mellett csak az egyikre tudnak majd ráállítani egy teljes csapatot. "A kreatív igazgató Gary Carr és egy körülbelül nyolc főből álló csapat jelenleg is a következő nagy címünket próbálja meg felépíteni. Új prototípusokon dolgoznak egy teljesen újszerű játékhoz, melynek semmi köze nem lesz a Fable-höz. Ezen kívül olyan ötleteken is agyalnak, melyeket majd a Fable Legendsben valósítunk meg".

"A csapat elsődleges célja azonban, hogy a következő nagy játékunk alapjait lefektessék. Reméljük, ebből jövő ilyenkorra már tudunk is majd mutatni valamit" - folytatta Needham, majd hozzá tette, talán már nem is kell olyan sokat várni a bejelentésre, mint azt többen gondolnák.

Az mindenesetre biztató, hogy mind a Fable Legends, mind pedig az új játék esetében azt szeretnék elérni, hogy a fejlesztés folyamata kívülről is átlátszó legyen, és egy folyamatos, kétoldalú kommunikáció alakuljon ki a rajongók és a Lionhead között.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward