Shop menü

ÜZEMIDŐBEN ERŐS LESZ A HONOR OLCSÓ MOBILJA, ÉS CSÚCSGÉPEKBE ILLŐ RAM MENNYISÉGGEL OPERÁL

Egy nagyon hatékony rendszerchipet ötvöztek a tervezők egy 6000 milliamperórás kapacitású akkumulátorral.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Üzemidőben erős lesz a Honor olcsó mobilja, és csúcsgépekbe illő RAM mennyiséggel operál

A Honor ontja magából az okostelefonokat nagyon széles ársávot lefedve a fejlesztéseivel. Nem régen futott be a Honor X6b, ami egy olcsóbb masina, előtte jelent meg a prémium kagylós készülék, a Honor Magic V Flip, ezt pedig az ár-érték arányával érvényesülni próbáló, felsőkategória felé kacsintgató Honor 200 széria volt terítéken. Ezúttal pedig ismét megfizethető vizekre evezünk a Honor Play 60 Plus debütálásának alkalmával.

Ezt a készüléket a Honor úgy alakította ki, hogy szinte minden ízében a lehető legjobb üzemidő elérését célozza. A megjelenítője ugyan 6,77 hüvelykes és IPS technológiás, de a felbontása már csak 1610 x 720 képpontos, így nem különösebben fogja a hardvert megterhelni a mozgatása. A támogatott a káros kékfény szűrése, és a jobb sebességérzetről a 120 Hz támogatás próbál majd gondoskodni, amiről a lehető legjobb üzemidő elérésére törekvéskor érdemes lesz lemondani.

Galéria megnyitása

Az új okostelefon az aktuális Android kiadással jön, az Android 14 operációs rendszer található rajta a MagicOS 8.0 grafikus felhasználói felülette. Ennek már része például a Magic Capsule értesítési felület, van Készenléti képernyő arra az esetre, ha csak pihen a töltőn a készülék, és egy sor látványos effektus kíséri a felhasználók minden érintését, a gesztusvezérlést is.

Galéria megnyitása

Az előlapi kamera csak 5 megapixeles szenzort használ, nem a szelfizés lesz az erőssége, a Honor Play 60 Plus inkább csak a videohívásoknál lesz képes elfogadható minőséget produkálni. A hátlapon kettő kamera található, és igazán érdemi munkát a főkamera tud végezni. 50 MPixeles érzékelőt használ, de csak kicsi fizikai méret mellett, PDAF támogatással. Videózni Full HD-ben képes a szerkezet. Az egyetlen társkamera 2 megapixeles, elvileg a portrémódhoz tud támogatást biztosítani.

Galéria megnyitása

A Snapdragon 4 Gen 2 rendszerchip került bevetésre az új Honorban, ami a Qualcomm talán leghatékonyabb egysége. Ez a lapka a legszerényebb chip mostanáig, amit a chiptervezők már a fejlett 4 nm-es csíkszélességen küldtek gyártásba. Teljesítményét tekintve egyébként nagyot nem villant, de a normál napi használatot jól fogja bírni. Nagyon érdekes, hogy a specifikáció szerint 12 GB-nyi rendszermemória került a mobiltelefonba, és a tárhely is elképesztően nagy, mert 256 és 512 GB-os opciókból lehet válogatni. Ebből a szempontból mintha egy csúcsmodellről lenne szó.

Galéria megnyitása

5G mobil hálózati modemmel jön majd a Honor Play 60 Plus, miközben biztosítja a Bluetooth 5 modult és a 802.11 a/b/g/n/ac szabványoknak megfelelő, kétsávos Wi-Fi-t és a fejlett, Galileót is támogató A-GPS vevőt is. Az NFC innen már kimaradt, ezen a ponton már érződik a spórolás. Dual-SIM-es a szerkezet, DSDS módban tudja majd kezelni a hálózati kártyákat.

Galéria megnyitása

Fekete, fehér és zöld színekben fog a boltokba kerülni a Honor Play 60 Plus. IP64 minősítést is kapott a termék, ami mindenképpen egy jó hír, persze bírhatná a vizet egy kicsit jobban is. 8,1 milliméter vastag a készülék és 199 gramm a tömege. Biztosított sztereó hangszóró a szerkezetben, és van ujjlenyomat-olvasó is, ami az oldalán kapott helyet.

Galéria megnyitása

Akár három napig is kényelmesen lehet majd használni egy töltéssel a Honor új sikervárományosát, folyamatos videózással és internetezéssel is képes lesz kibírni 19-24 órán keresztül. És még akár játszani is 11 órán át lehet majd rajta, hála a hatékony hardvernek és a 6000 milliamperórás kapacitású akkumulátornak. A telepet 35 wattos teljesítménnyel lehet majd tölteni.

A Honor Play 60 Plus Kínában landol először a boltok polcain, otthonában hamarosan indítja a forgalmazást a vállalat. Az eszköz átszámítva 76 ezer forintnak megfelelő összegről indul majd, ezért a pénzért már a 12 GB RAM és a 256 GB tárhely üti a vásárlók markát.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére