Shop menü

GLOBÁLIS RAJTOT VETT A HONOR 200 SZÉRIA, A HAZAI ÁRAKRA IS FÉNY DERÜLT

A Honor 200 és 200 Pro modellek Magyarországra érve sokat drágultak, de az tény, hogy nagyon jó konfigurációkat üdvözölhetünk.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Globális rajtot vett a Honor 200 széria, a hazai árakra is fény derült

A Honor 200 széria három tagúra bővül már globálisan is. Május végén jelentette be a vállalat, hogy a Honor 200 Lite mellé érkezik a Honor 200 és a Honor 200 Pro páros; az pedig mindenképpen egy remek hír, hogy a globális bevezetésre sem kellett sokáig várni. Az árak viszont nagyon elhúztak, mit ide megérkeztek a termékek.

Nagyon átgondolt specifikációval rendelkező mobiltelefonokat tett le az asztalra a Honor. A 200 és 200 Pro modellek főleg a fényképezés, képalkotás terén nyújtanak jó lehetőségeket, miközben a teljesítményüket sem kell szégyellniük. Itt már egy olyan újítás is bevetésre került, ami a generatív MI-t és a fotózást direktben köti össze egy portréfotós opció képében.

Galéria megnyitása

A Honor szakemberei a Harcourt fotóstudió képeit és szakértelmét felhasználva alkottak egy olyan képjavító algoritmust, ami az ígéret szerint a mezei portréképeket „stúdió kaliberűre” emeli. Varázsszavakból nincs hiány a közleményben, és bízunk abban, hogy nemcsak hangzatos ígéretek ezek. „A csapat több mint 1000 különböző megvilágítású szituációt vizsgált és több millió adatkészletet elemzett, biztosítva, hogy a Studio Harcourt klasszikus lelke okostelefonokon is megmaradjon.” – emelte ki a Honor.

Galéria megnyitása

A Honor 200 itthon 240 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron kerül a boltokban a 256 GB tárhellyel szerelve. Ez pedig nem azért szomorú, mert a kínai árhoz képest jóval magasabb, hanem azért, mert még az eurózónás árhoz képest is több. A kedvezményekkel az eurózónában már 500 euróért cserébe hozzá lehet jutni ehhez a készülékhez.

Galéria megnyitása

A Honor 200 512 GB-os tárhellyel szerelt változata már 260 ezer forintot kóstál. Ami pedig a Honor 200 Prót illeti, azt már 300 ezer forint kifizetését követően lehet felmarkolni, miközben nyugatabbra 700 euróért cserébe megszerezhető az induló kedvezményekkel. Különböző ajándékokkal igyekszik majd vonzóbbá tenni az ajánlatokat a Honor, de egy kedvezőbb árazás valószínűleg többet tudna segíteni, mint a mellé csomagolt fülhallgató és táblagép.

Galéria megnyitása

Összességében a Honor 200 széria nagyon széles ársávot fog lefedni, mivel a Honor 200 Lite már korábban megjelent a boltok polcain 130 ezer forintos ajánlott fogyasztói árral. A Honor bízik abban, hogy képes lesz nagy sikereket elérni az új terkékcsaláddal. Az árak normalizálódását követően valószínűleg sokak érdeklődését kelthetik majd fel a készülékek.

A vásárlók a Honor 200 és 200 Pro modellekkel egy sor 50 MPixeles kamerát kapnak majd. 50 megapixeles a szelfik felelőse az előlapon, a főkamera, és a 2,5-szeres zoomot támogató társkamera is. Ezeken felül pedig még egy 12 megapixeles, ultraszéles látószögű képalkotó is megtalálható az eszközökben makró módot biztosítva. Az elkészült fotókat a 1200p és 1224p felbontású, 6,7 és 6,78 colos AMOLED paneleken lehet majd visszanézni, ragyogó fényerő és kiemelkedő kontraszt mellett.

Galéria megnyitása

Az Android 14 rendszert futtatják az okostelefonok. A Honor 200 a Snapdragon 7 Gen 3 chipet használja, míg a társa a Snapdragon 8s Gen 3 lapkával lépett a színre. 5G-sek a készülék, biztosítják a Wi-Fi 6-ot és a Bluetooth 5.3 támogatást is, van NFC is a kapcsolati lehetőségek lajstromán. 5200 mAh-s akkumulátorral lettek ellátva a szerkezetek, ami akár 100 W-tal lehet tölteni, az adaptert pedig ajándékba adja a cég. A Honor 200 Pro még vezeték nélküli töltést is támogat 66 W-tal. A mobilokkal részletesebben is foglalkoztunk a debütálásukat követően.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére