Ütős So-DIMM memóriamodulok az ADATA kínálatában

A gyártó legfrissebb termékei a gamer noteszgépeket, illetve a So-DIMM memóriafoglalattal szerelt kompakt asztali számítógépeket veszik célba.

Ütős So-DIMM memóriamodulok az ADATA kínálatában

Az ADATA új, XPG sorozatú So-DIMM memóriamodulokat mutatott be, amelyek elsősorban a gamer noteszgépeket, valamint a So-DIMM foglalatokkal felszerelt kompakt asztali számítógépeket veszik célba.

Galéria megnyitásaAz XPG Hunter családban 8 GB-tól egészen 32 GB-ig terjed a modulok kapacitása, míg az effektív órajel 2666 MHz-től egészen 3000 MHz-ig skálázódik. A friss termékcsalád jóvoltából könnyedén pakolhatunk akár 64 GB-nyi rendszermemóriát is az adott platformba, amennyiben előtte meggyőződtünk róla, hogy az alaplap tényleg kezeli-e az említett memória-mennyiséget.

Az összes XPG Hunter sorozatú memóriamodult ellátták XMP 2.0-s profillal, amelynek köszönhetően könnyedén beállíthatóak a névleges paraméterek, de természetesen SPD profil is rendelkezésre áll, ami a JEDEC szabványnak megfelelő beállításokat tartalmazza, így a csomagok a konfigurációk többségében gond nélkül használhatóak. Az viszont érdemes szem előtt tartani, hogy az adott processzor gyártója által megadott referencia memória-órajeltől való eltérés a tuning kategóriába esik, vagyis nincs rá garancia, hogy a magasabb órajelen hibátlanul működik majd a rendszer az adott modulokkal.

A szóban forgó sorozat minden tagja 1,2 V-os üzemi feszültséget igényel, késleltetés terén azonban már van némi különbség. A 8 és 16 GB-os DDR4-2666 MHz-es modulok esetében CL18-18-18-as időzítés áll rendelkezésre, míg a 8, 16 és 32 GB-os DDR4-3000 MHz-es termékeknél CL17-19-19-es időzítést vetett be a gyártó.

Galéria megnyitása

Az újdonságok rövidesen megjelenhetnek kereskedelmi forgalomban, az viszont egyőre nem derült ki, hogy az egyes memóriamodulok pontosan mennyibe kerülnek majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap