USB-re kapcsolódik az új Philips monitor

A friss megjelenítő nem csak az adatátvitelt, hanem a tápellátást is USB-n keresztül oldja meg.

USB-re kapcsolódik az új Philips monitor

A 221S3UCB típusjelzéssel ellátott monitor a Philips üzleti felhasználóknak szánt termékeket tartalmazó S-Line sorozatában kapott helyet. A 21,5 hüvelykes képátlójú LCD kijelző nem túl meglepő módon a TN+FILM panel technológiára alapoz. A 16:9-es képátlójú újdonság 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemel és természetesen LED-es háttérvilágítást alkalmaz annak érdekében, hogy fogyasztása megfelelően alacsony lehessen az USB porton keresztüli üzemeléshez.

A Philips megoldása 5 ms-os válaszidővel és 1000:1 kontrasztaránnyal büszkélkedik, ám az általa kínált maximális fényerősség értéke mindössze 150 cd/m2, ami a hagyományos monitorokéhoz képest meglehetősen alacsonynak tűnik.

A gyártó a termékhez egy meglehetősen jó testreszabhatóságot kínáló állványt készített, amely 7 cm-es tartományon belül biztosít magasságállítást, +/- 65 fokos kijelző elforgatást tesz lehetővé, sőt, még a megjelenítő előre, illetve hátra történő döntésére is módot ad.

A 3,85 Kg-os, 507 x 402 x 2011 milliméteres mérettel érkező. Az egyetlen USB 2.0-s kábelt használó monitor 145 eurós ajánlott végfelhasználói áron kerül az üzletek polcaira.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward