Új előfizetési szintet akar bevezetni a Netflix?

Egyes régiókban megjelent egy Ultra előfizetés, ami 3 euróval drágább a Prémium szintnél. A Netflix a felhasználói reakciókat vizsgálja, így a későbbi változtatások ezek alapján történhetnek meg.

Új előfizetési szintet akar bevezetni a Netflix?

A Netflix csapata a Basic, a Standard és a Premium osztály mellett hamarosan egy Ultra opciót is bevezethet előfizetés terén, ami az aktuális havi 16,99 euróba kerülhet.

Jelenleg a Basic csomag esetében 7,99 euróért cserébe egy streamet kapunk, amit egy eszközön lehet elérni, és be kell érnünk SD felbontással. A 10,99 eurós Standard csomag ehhez képest már akár két eszközön is nézhető, méghozzá Full HD támogatás mellett is. A 13,99 eurós Premium csomag, ami most a csúcsot képviseli, már négy különböző eszközön használható egyszerre, plusz extraként nem csak 4K/UHD, de HDR támogatás is jár mellé. A Netflix szolgáltatása okostelefonon, táblán, noteszgépen, asztali számítógépen és akár okostelevízion is elérhető.

Galéria megnyitása

Az olasz Tutto Android csapata észrevette, hogy egy negyedik csomag tesztelése is folyik bizonyos piacokon, amellyel valószínűleg azt szeretné feltérképezni a vállalat, lenne-e helye a kínálatban egy drágább csomagnak. Az Ultra sok helyen ugyanazt nyújtja, mint a Premium csomag, de 13,99 euró helyett már 16,99 eurót kérnek érte, sőt, Németországban régiótól függően az Ultra is kétféle áron érhető el: 16,99 és 19,99 euróért.

Hogy mit okozhat a drágább Ultra csomag bevezetése? A kínálat átalakulását. Vagyis könnyen lehet, hogy a Premium csomag elveszíti a HDR támogatást, ami így csak az Ultra csomagban lesz elérhető, de az is szerepel az opciók között, hogy a Premium csomag négy streamjét kettőre csökkentik. És ezzel együtt a Standard csomag két streamje is egyre redukálódhat.

A Netflix már elismerte, valóban zajlanak olyan tesztek, amelyek az előfizetési modellt érintik és azt vizsgálják, hogyan értékelik a felhasználók a különböző árszinteket, illetve csomagtartalmakat. A tesztidőszak változó ideig tart, és egyelőre azt sem lehet kizárni, hogy a tesztek alapján végül egyáltalán nem történik változás az előfizetési modellben.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward