Újabb Cooler Master folyadékhűtés 360 milliméteres hőleadó radiátorral

Az ezüstben pompázó szettet természetesen RGB LED-ekkel ellátott ventilátorok tarkítják.

Újabb Cooler Master folyadékhűtés 360 milliméteres hőleadó radiátorral

A Cooler Master egy friss MasterLiquid sorozatú folyadékhűtő szett piacra dobására készül, amely az ML360P Silver Edition nevet viseli. A korábbi megoldásokhoz képest ennél a modellnél ezüst dizájnnal rendelkeznek a főbb alkotóelemek: mind a hőkeadó radiátor, mind a ventilátorok, mind pedig a szokásos folyadékhűtő blokkba integrált szivattyú háza idomul az új koncepcióhoz, sőt, még a rugalmas gumicsöveket és szürkére cserélték.

Galéria megnyitása

Érdekesség, hogy a korábbiakkal ellentétben ezen a folyadékhűtő szetten egyetlen nagy keretben foglalnak helyet a 120 milliméteres ventilátorok, az aRGB típusú, azaz címezhető RGB LED-ekkel ellátott világítás azonban most sem hiányzik a kínálatból. Az egyes ventilátorok egyébként maximum 1800-as percenkénti fordulatszámmal pörögnek, így egyenként maximum 45 CFM levegőmennyiség megmozgatására képesek, zajszintjük pedig – fordulatszámtól függően – 8 és 30 dB(A) között helyezkedik el.

Galéria megnyitása

A folyadékhűtő blokk, ami a sorozatra jellemző kétkamrás szivattyút is tartalmazza, természetesen réz talpazattal rendelkezik, maga a hőleadó radiátor viszont alumíniumból készült, ahogy azt megszokhattuk. Processzor-kompatibilitás terén nagyon jól áll a szett, ugyanis az Intel LGA-115x és LGA2066-os mellett az AMD Socket AM4-es és TR4/sTRX4-es processzoraihoz egyaránt lehet alkalmazni. A Threadripper processzoroknál azonban oda kell figyelni, hogy a folyadékhűtő szett felszereléséhez szükséges lekerekített keretet nem a Cooler Master, hanem az AMD adja, az ugyanis minden dobozos TR4-es processzorhoz jár.

A Master Liquid ML360P Silver Edition várhatóan rövidesen megjelenik kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban azonban egyelőre nincs információ.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap