Új Xigmatek hűtő memória tuninghoz

A Xigmatek mérnökei többféle hűtőt is készítenek a számítógép különböző alkatrészeinek hűvösen tartásához, ezúttal a szakemberek a rendszerek memória moduljaihoz terveztek különleges, heat pipe csövekkel ellátott memória hűtőt. Az újdonságok DDR, DDR2-es és DDR3-as típusú modulokhoz egyaránt passzolnak, az egyetlen kikötés mindössze az, hogy a hűteni kívánt memória kétoldalas legyen, ugyanis csak ilyen modellekre lehet felszerelni a gyártó termékét.

Új Xigmatek hűtő memória tuninghoz

A Xigmatek mérnökei többféle hűtőt is készítenek a számítógép különböző alkatrészeinek hűvösen tartásához. Ezúttal a memória modulokhoz terveztek különleges, heat pipe csövekkel ellátott memória hűtőt. Az újdonságok DDR, DDR2-es és DDR3-as típusú modulokhoz egyaránt passzolnak, az egyetlen kikötés mindössze az, hogy a hűteni kívánt memória kétoldalas legyen, ugyanis csak ilyen modellekre lehet felszerelni a gyártó termékét.

A Dragon N422-es típusjelzéssel felvértezett hűtő rendkívül jól jöhet, ha memória moduljaink tuningolására készülünk, és a gyárinál jobb hűtéssel szeretnénk ellátni a melegedő chipeket. A Dragon N422-es újdonság a heat pipe technológia segítségével üzemel: a heat pipe csövek a chipektől átveszik a hőt, majd a modul felett elhelyezkedő alumínium lamella tömbhöz továbbítják azt. A termék különlegessége, hogy HDT (Heat pipe Direct Touch) eljárást alkalmaz, azaz a heat pipe csövek közvetlenül a memória chipek felületével érintkeznek, ezáltal a hőátadás hatékonyabban és gyorsabban történik, ami jótékony hatással van a modulok hőmérsékletének alakulására is.

A Xigmatek Dragon N422 két oldalból áll, amelyeket csavarokkal rögzíthetünk egymáshoz. A komplett hűtő súlya a gyártó állítása szerint mindössze 105 gramm, és 131,1 x 76,5 x 9,6 mm-es méretekkel büszkélkedik. Az újdonság a Xigmatek weboldalán már megtalálható, ám a vállalat a termék ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nem szolgált információkkal.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward