Új taggal bővül a Sony Vaio noteszgép család

A SONY VAIO noteszgép családjában számos érdekes, minőségi konfiguráció található. A gyártó hamarosan friss taggal bővíti a felhozatalt: még ebben a hónapban a boltok polcaira kerülhet a VAIO NW modell, amelynek specifikációiról végre néhány részlet is napvilágot látott.

Új taggal bővül a Sony Vaio noteszgép család

A SONY VAIO noteszgép családjában számos érdekes, minőségi konfiguráció található, a gyártó pedig hamarosan friss taggal bővíti a felhozatalt: még ebben a hónapban a boltok polcaira kerülhet a VAIO NW modell, amelynek specifikációiról végre néhány részlet is napvilágot látott.

A friss termék 15,5 hüvelykes képátlójú WXGA X-Brite kijelzővel lesz ellátva, amely 1366x768 pixeles natív felbontás mellett fog üzemelni. Az új noteszgép háromféle színben lesz elérhető: barna, ezüst és fehér kivitelben juthatunk majd hozzá. Az 1,2 hüvelykes vastagsággal rendelkező, igen vékonynak mondható házban viszonylag erős hardver lapul majd. A processzor szerepét egy 2 GHz-es Core 2 Duo P7350-es központi egységre bízták, amely 4 GB-nyi DDR2-es rendszermemória társaságában foglal helyet az alaplapon. Az adatok tárolásáról egy 400 GB-os mobil merevlemez gondoskodik, sőt, a konfigurációban egy 512 MB-nyi fedélzeti memóriával ellátott Mobility Radeon HD 4750-es videokártya is helyet kapott.

A tetszetős notebook ExpressCard slottal, három darab USB 2.0-s porttal, SD és MemoryStick kártyaolvasóval és WiFi adapterrel, valamint VGA csatlakozóval is fel van szerelve, sőt, még egy HDMI kimenetet is tartalmaz. Alap esetben a termék másfélórás üzemidőt kínál egyetlen akkumulátortöltéssel, de az üzemidő akár 5,5 órára is kitolható, ha a legnagyobb kapacitású akkumulátorral kérjük a készüléket. A VAIO NW-n a gyártó egy külön gombot is elhelyezett, amelynek segítségével kikapcsolhatjuk a noteszgép kijelzőjét, ha külső megjelenítőt kapcsolunk rá.

Az újdonságot 64-bites Windows Vista Home Premium operációsrendszerrel hozzák forgalomba, a VAIO NW alapára 800 dollár. Amennyiben egy Blu-ray olvasót is igényelünk a készülékbe, úgy a végfelhasználói ár már 880 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward