Új szabályok: Az AT&T átmegy Big Brother-be

Újabban igen nagy a felhajtás az Apple, Steve Jobs és az AT&T triumvirátusa körül - a nagy hatalom pedig nagy felelősséggel jár.

Új szabályok: Az AT&T átmegy Big Brother-be

Újabban igen nagy a felhajtás az Apple, Steve Jobs és az AT&T triumvirátusa körül - a nagy hatalom pedig nagy felelősséggel jár.

Az AT&T eddig meglehetősen rossz fényben tűnt fel. Hogy ez ellen akarnak-e tenni egyáltalán bármit is, az már több, mint kétséges - főleg, hogy legújabb lépésükként a következőképpen módosították a szolgáltatásaik felhasználási feltételeit:

"5.1 Felfüggesztés/Megszüntetés. Az Ön előfizetése felfüggeszthető vagy megszüntethető, amennyiben fizetési kötelezettségeinek a határidő lejártát követő harminc (30) napon belül nem tesz eleget. Ezen felül az AT&T abban az esetben is megszüntetheti vagy felfüggesztheti az Ön előfizetését vagy annak egyes részeit, az Ön Member ID-jét, e-mailcímét, IP-címét, Universal Resource Locator-jét vagy domain nevét, mindennemű figyelmeztetés nélkül, amennyiben fennáll annak alapos gyanúja, hogy ezek felhasználásával Ön (a) megszegi az Elfogadható Felhasználás kitételeit; (b) megszeg bármilyen törvényt, szabályozást vagy díjszabást (ide érte valamennyi, a szerzői jogi és szellemi tulajdonra vonatkozó törvényeket is), vagy az itt közölt felhasználási feltételeket, vagy bármilyen vonatkoztatható szabályzatot és irányvonalakat, vagy (c) hajlamos az AT&T (vagy annak alapítóinak, tagjainak és leányvállalatainak) nevét és jó hírét károsítani."

Így tehát, az új szabályzat értelmében, ha egy előfizető felszólal az USA egyik legnépszerűbb mobiljának kizárólagos jogaival rendelkező cég ellen, akkor attól a cég nyomban megszabadul.

Meglehetősen közismert tény az, hogy ha az ember ultimátumokat vezet be a piaci stratégiájába, azzal nem számíthat túl sok jóra - ebben az esetben pedig éppen azt a bizonyos "jó hírt" rombolja le még inkább, amit pedig elvileg olyan fontosnak tart.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward