Új ruhában a HTC One és a BlackBerry Q10

A HTC csúcsmodellje két új színnel hozná lázba a vásárlókat, míg az új külsejű BlackBerryk a vastagabb pénztárcák tulajdonosait veszik célba. 

Új ruhában a HTC One és a BlackBerry Q10

Az okostelefonok körében az új árnyalatokkal, vagy egyéb változtatásokkal való népszerűsítés már bevett szokás. Ráadásul az egyik alanyunknak már nem is ismeretlen az ilyen fajta átalakítás, hiszen a BlackBerry Q10 röviddel a megjelenését követően rendkívül népszerű lett a prémium átalakítócégek körében.

A hagyományos, QWERTY kialakítással rendelkező okostelefont áprilisban leplezte le a BlackBerry, de a Goldgenie már két különböző aranyozással látta el, most pedig egy gyémántokkal tarkított variánst kaptunk Alexander Amosu nevével megbélyegezve. A luxus dizájner keze munkája nyomán a BlackBerry Q10 több mint harmincszorosába fog kerülni az eredeti kivitel árához viszonyítva - nagyjából 20 ezer fontot fognak érte elkérni a tervek szerint.

A fehér színben pompázó Q10-nél nincsenek fedetlen helyek. A gombsorok között és a peremen futó fém egyaránt 18 karátos fehérarannyal van bevonva. A masinát határoló keret oldalán pedig kereken 700, a legfinomabb, VVS1 csiszolású gyémánt számlálható össze. Ezeknek a súlya összesen 4,7 karátnak felel meg (egy karát 0,2 gramm). De ha valakinek túl sok lenne a fehérből, más változatokat is készít Amosu: választhatunk 18 karátos sárga és rózsaaranyat is, de a platina sem jelent akadályt. Sőt, készül "spórolósabb" kivitel is ezüsttel és Swarovski kristályokkal - ez "mindössze" 3750 fontot kóstál.

Az összesen 25 példányban készülő luxus modell ezeken felül olyan extrákkal is megtoldható, mint a krokodilbőrrel bevont hátlap és az arannyal írt név (vagy bármi, amit szeretnénk rajta viszontlátni).

A rengeteg számjegyből álló, kövér árak után kicsit rázódjunk vissza a valóságba a HTC One-nal és annak két új színével. Eddig a csúcsmobilból mindösszesen ezüst és fekete árnyalat volt választható, de ez nemsokára megváltozhat, ha a Pocket-lint jelentésében olvasható és a neten terjedő információk igaznak bizonyulnak.

A HTC One hamarosan már négy változatban indulhat a vásárlók kegyeiért, az újabb színpár a kék és a piros lehet, az ezüst és a fekete mellett. Ezek a színek, úgy fest, hogy gyökeret verhetnek a felsőbb árszegmensben, hiszen a Galaxy S4 is többek közt ilyen változatokkal újít rövidesen, és már az előd Galaxy S3-nál is szerepelt a palettán a piros és a kék. A piros HTC One többször feltűnt korábban tengerentúli weblapokon, most pedig Angliában, egy webáruház kínálatából is visszaköszön már.

Ez egyelőre csak illusztráció.

Hivatalosan sajnos még a HTC nem erősítette meg ezeknek a létezését és egyetlen példányt sem sikerült lencsevégre kapni eddig.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward